Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 17:26

Ο… αδηφάγος ηλεκτρικός οδοκαθαριστής της Αρχαίας Ολυμπίας

Ένα ιδιαίτερα ευέλικτο και λειτουργικό ηλεκτρικό σάρωθρο απέκτησε η Τοπική Κοινότητα Αρχαίας Ολυμπίας,

ενισχύοντας έτσι τον ευαίσθητο τομέα της αστικής καθαριότητας στην πόλη,ενόψει μάλιστα της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα γίνει στις 12 Μαρτίου.

Το σάρωθρο παρέλαβε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας Παναγιώτης Μαντάς, ο οποίος τόνισε ότι η δαπάνη αγοράς του προέρχεται εξ ολοκλήρου από την ΣΑΤΑ της τοπικής κοινότητας. «Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο, αποκλειστικά για την καθαριότητα δρόμων, πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων της πόλης μας, το οποίο θα συμβάλλει καθοριστικά στον ευπρεπισμό του αστικού χώρου σε καθημερινή βάση», τόνισε ο κ. Μαντάς.

Στην παραλαβή του μηχανήματος, παρών ήταν και ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, καθώς και ο αρμόδιος για την καθαριότητα αντιδήμαρχος, Βασίλης Αρβανίτης, ο οποίος δήλωσε: «Πλέον η δουλειά του οδοκαθαριστή θα μοιάζει με παιχνίδι, αφού το μηχάνημα είναι πολύ ελαφρύ, ευέλικτο και ιδιαίτερα αποδοτικό. Ήδη τέθηκε σε λειτουργία και θα μας βοηθήσει σημαντικά στην προετοιμασία της πόλης μας για να δεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες για την Αφή της Φλόγας».

Σχετικά Άρθρα