ilia24.gr
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 10:23

Η ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. έκοψε την πίτα για το 2019 - Βράβευσε αθλητές και χορηγούς-ΦΩΤΟ

 

Το ΔΙκυκλιστικό ΑΘΛΗτικό Σωματείο Ηλείας για 6η χρονιά έκοψε την πίτα του σε συνδυασμό με αγιασμό που τέλεσε πατήρ Ιωάννης Καραγιάννης, εν όψη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

 

Παράλληλα βράβευσε τους αθλητές του που διέπρεψαν το 2018 στους μηχανοκινήτους αγώνες και θα συνεχίζουν να εκπροσωπούν το σωματείο και την καινούργια χρονιά. Βέβαια δεν ξέχασε να τιμήσει και τους χορηγούς του χάρις των οποίων μπορεί να διοργανώνει  αγώνες και event υψηλών προδιαγραφών που κατατάσσουν το σωματείο και την πίστα στην elite της Ελλάδας κάνοντας την πόλο έλξης για αθλητές από όλη την ενδοχώρα για να αγωνίζονται στους αγώνες Πρωταθλημάτων που διοργανώνει, αλλά και να κάνουν τις προπονήσεις τους δεδομένου ότι η πίστα λειτουργεί όλον τον χρόνο, δημιουργώντας έτσι ένα ρεύμα μηχανοκίνητου τουρισμού με τα όποια οικονομικά ωφελεί για τον τόπο. Αξιοσημείωτο είναι ότι στον αγώνα Πρωταθλήματος Ν. Ελλάδας που διοργάνωσε το 2018 είχε ρεκόρ συμμετοχών (108) για το σωματείο αλλά και για το πρωτάθλημα Ν. Ελλάδας .

Ξεχωριστή τιμητική βράβευση από το ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η έγινε προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ κ Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο για την συνεχή προσφορά του προς στο σωματείο και τον τόπο, την πλακέτα παρέλαβε από τον Πατήρ Ιωάννη Καραγιάννη. Επίσης βράβευσε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας για την πολύτιμη βοήθεια τους προς το σωματείο, την πλακέτα παρέλαβε ο κ Ξίδης Αλέξιος, από το ιδρυτικό μέλος του σωματείου κ. Εύη Βεργοπούλου περιφερική σύμβουλος περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου κ Βεργόπουλος Γεώργιος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και καλή αγωνιστική χρονιά για τους αθλητές και πραγματοποίηση των στόχων τους . Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος ο όποιος αφού ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους, δεν παρέλειψε να ευχηθεί και ταχεία ανάρρωση για τον Κυριάκο Κόττη.

Κατόπιν τιμήθηκαν οι αθλητές του σωματείου και συγκεκριμένα

Ο Ντούζος Κωνσταντίνος που ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο moto cross στην κατηγορία QUAD

Ο Μούρκος Κωνσταντίνος που ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ν. Ελλάδας στο moto cross στην μεγάλη κατηγορία ΜΧ1.

O Κατσινελης Αλέξανδρος για την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα moto cross στη κατηγορία QUAD

Ο Ταμβάκος Χρήστος Παναγιώτης για την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την τρίτη θέση στο Ν. Ελλάδας moto cross στην κατηγορία ΜΧ65.

Ο Κονδυλόπουλος Διονύσιος για την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Ν. Ελλάδας στην κατηγορία OPEN.

Ο Πισιμάνης Γεώργιος για την συμμέτοχη του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro.

Οι  Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Ασημακόπουλος Γεώργιος, Κουρής Λάμπρος, Λιαπάκης Κωνσταντίνος , Μητρόπουλος Σπύρος, Μυλωνίδης Αναστάσιος, Χατζησταυρινός Ανέστης, Σαράντης Αναστάσιος, Κοτσώνης Δημήτριος, Λιβέρης Ιωάννης, Κατσάνης Γεώργιος, Γαζετάς Νέστωρ, Χριστόπουλος Γεώργιος και Αναγνωστόπουλος Μάρκος για τις συμμετοχές τους σε αγώνες τιμώντας το σωματείο.

Η διήμερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον φυσικό της χώρο του σωματείου την πίστα MOTO CROSS (ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) ξεκίνησε το Σαββάτο με προπόνηση  και συνεχίστηκε την Κυριακή όπου συνολικά πάνω από 70 αθλητές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας τίμησαν την εκδήλωση σε συνδυασμό με προπόνηση εν όψη της προετοιμασίας τους για το Πανελλήνιο  πρωτάθλημα που ξεκινά. Το σωμάτιο θέλοντας να τους ευχαριστήσει έκανε και ξεχωριστή κλήρωση με ένα ζευγάρι λάστιχα moto cross προσφορά του καταστήματος HOT WHEEL ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ) από την Πάτρα καθώς και διάφορα άλλα αξεσουάρ μοτοσικλέτας που προσέφεραν τα καταστήματα: ΜΟΤΟ ΠΑΡΡΑΣ και ΜΟΤΟ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ από τον Πύργο, ΜΟΤΟ ΜΑΡΓΑΡΗΣ από την Αμαλιάδα και ΜΟΤΟ MADNESS από την Αθήνα.

Κάτω από ιδανικές συνθήκες και σε οικογενειακό κλίμα, πέρα των αθλητών, προσήλθαν τα μέλη και οι κριτές του σωματείου, χορηγοί, φίλοι και συγγενείς αθλητών, αλλά και μεγάλο πλήθος οπαδών και φίλων του αθλήματος από την περιοχή και όχι μόνο. Η ανταπόκριση και παρουσία των οποίων δίνει θετική δύναμη να συνεχισθεί η προσπάθεια των ανθρώπων του σωματείου, το οποίο δεν παρέλειψε να κάνει και την καθιερωμένη πλέον κλήρωση (όχι λαχειοφόρο) με τα γνωστά τελαράκια γεμάτα με τοπικά προϊόντα και διάφορα άλλα δώρα που προσέφεραν τα καταστήματα: ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (Χαρτικά- συσκευασίες-υλικά καθαρισμού),οινοποιείο ΜΟΣΧΟΒΟΣ, BAKERY SHOP Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Οινοποιείο ΣΚΟΥΤΑ-ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, Κομμώσεις ΡΟΥΤΣΗΣ ΒΛΑΣΗΣ, κατεψυγμένα ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ και Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας.

Η εκδήλωση που είχε προετοιμαστεί κατάλληλα από τους ανθρώπους του σωματείου, που δεν αιφνιδιάσθηκαν από την μεγάλη προσέλευση, συνεχίσθηκε με μπάρμπεκιου και μπουφέ που προσέφερε για να ευχαριστήσει όλους όσους με οποιαδήποτε ιδιότητα είναι αρωγοί των προσπαθειών του και τελείωσε με προπόνηση έως αργά το απόγευμα. Τα επόμενα μεγάλα ραντεβού για το 2019 (πέρα των προπονήσεων που πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα) είναι τον Μάιο στον 5ο αγώνα Πανελληνίου πρωταθλήματος καθώς και τον Οκτώβριο στον τρίτο αγώνα πρωταθλήματος Ν. Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: BikerSpirit

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.