Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 11:38

Αρίων Αμαλιάδας: Πολύ καλή εμφάνιση τη 2η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ

Για τη 2η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) Δυτικής Ελλάδας, ο ΑΡΙΩΝ Αμαλιάδας  αντιμετώπισε το πρωί της Κυριακής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας τις ομάδες του ΑΣΕΑ Κεφαλλονιάς και την ΑΕΚ Πάτρας.

Η ομάδα της Αμαλιάδας και στα δύο παιχνίδια είχε καλή απόδοση και επικράτησε με 4-0, τελειώνοντας το 1ο γύρο του πρωταθλήματος στη 2η θέση, με 3-1 νίκες.

Το απόγευμα, για τη 1η αγωνιστική του 2ου γύρου αντιμετώπισε την ομάδα του Διογένη Πάτρας την οποία επίσης νίκησε με 4-0, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ώστε να έχει ελπίδες για τη κατάκτηση μίας απ' τις δύο προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν στα play offs για την άνοδο στη Β Εθνική κατηγορία.

Οι αθλητές που αγωνίσθηκαν στα παιχνίδια ήταν οι Περικλής Άγας, Δαμαλάς Χάρης, Δημητρακόπουλος Γιάννης & Κουτάντος Μάνος.

Επόμενος αντίπαλος η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου, σ’ έναν αγώνα όπου η ομάδα της Αμαλιάδας θα προσπαθήσει να πετύχει τη νίκη, προκειμένου να τερματίσει στη 1η θέση του ομίλου.

ARION PIGK POGK 2

 

Πηγή: ilia24.gr

Σχετικά Άρθρα