Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 12:22

Τα 35α χρόνια γιόρτασε ο Σύλλογος Γυναικών Ανδραβίδας

Μια εκδήλωση με γυναικείο και μαχητικό άρωμα και με πολλές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις!

Στις 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-γιορτή, με αφορμή την συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Γυναικών Ανδραβίδας καθώς και της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας όπου έγινε στην ταβέρνα "Διόνυσος, με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού πλήθος μελών του Συλλόγου τίμησε αυτή την ημέρα με την ιδιαίτερη παρουσία του.

Η υποδοχή των γυναικών έγινε με πολλές ευχές και με ένα χρηστικό δωράκι για κάθε μια γυναίκα ξεχωριστά. Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με σημαντική την  παρουσία γυναικών, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρωινές ώρες, με πολύ γέλιο, χορό και χωρίς να λείπει φυσικά και η συζήτηση. Όλα αυτά έγιναν χωρίς να υπάρχει αντρική παρουσία, διότι ήταν καθαρά γυναικεία βραδιά.


Η κυρία Άννα Λαγού Γώτη και τα μέλη του ΔΣ, μίλησαν για την σημαντική μέρα  και είπαν χαρακτηριστικά για τα ίσα δικαιώματα των γυναικών στην διαβίωση και στην εργασία. Εν συνεχεία, μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσαν στις γυναίκες, τόσο στα μέλη όσο και σε αυτές που έχουν διατελέσει πρόεδροι τα τελευταία χρόνια και που συμμετείχαν ενεργά σε πολλές εκδηλώσεις καθώς και πολιτιστικά δρώμενα κ.ά..

Η έκπληξη δεν ήταν άλλη από την απονομή τιμητικών ενθυμίων στις κυρίες, που έχουν διατελέσει πρόεδροι, από ιδρύσεως του Συλλόγου έως σήμερα: Καραθαναση Ευγενία, Κακολυρη Ιωάννα, Φανού Διατσέντα, Νικολοπούλου Παρασκευή, Μουζάκη Ρούλα, Βαρβαρεσου Αντιόπη.

Στη συνέχεια, ακολούθησε δείπνο με ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό μενού που επιμελήθηκε προσωπικά ο κύριος Φώτης Βατσής, ενώ πραγματοποιήθηκε και  λαχειοφόρος όπου και κληρώθηκαν πολλά δώρα στις τυχερές, δύο εκ των οποίων μεγάλης αξίας, (ένα σύστημα σιδερώματος προσφορά του συλλόγου κι ένα ρολόι μεγάλης επώνυμης σειράς από την κύρια Κλαδη Αναστασία στην Γαστούνη).

Τέτοιες εκδηλώσεις στις μέρες είναι πολύ καλό να γίνονται…θυμίζουν την σημασία και την αξία της γυναίακας!

Πηγή:ilia24.gr

Σχετικά Άρθρα