ilia24.gr
Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 10:46

Μετά τον αξονικό τομογράφο, έρχονται μαστογράφος και εξοπλισμός καρδιολογικού ιατρείου στο νοσοκομείο Αμαλιάδας

 

Γιάννης Λυμπέρης : «Πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα» - Ανδρέας Παπαδάκος : «Εγώ λόγια δεν λέω, έργα κάνω μόνο»

 

Σταματημό δεν έχουν οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο γνωστός Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας Ανδρέας Παπαδάκος, στον διοικητή του νοσοκομείου Αμαλιάδας Γιάννη Χουζούρη. Μετά την δωρεά αξονικού τομογράφου, ο οποίος βρίσκεται σε φάση εγκατάστασης, ο διοικητής του νοσοκομείου, ξεκινά τις ενέργειες για την εύρεση και αγορά μαστογράφου αλλά και εξοπλισμού καρδιολογικού ιατρείου. Τα ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στη διάρκεια, συνάντησης που είχε ο κ Χουζούρης, με τον κ Παπαδάκο, παρουσία του νέου δημάρχου Ήλιδας κ Γιάννη Λυμπέρη αλλά και του διευθυντή του τμήματος απεικονιστικών μηχανημάτων της Siemens κ. Δημήτρη Καπατσώρη, από όπου έγινε η προμήθεια του αξονικού τομογράφου. Όπως ειπώθηκε στόχος όλων είναι το γενικό νοσοκομείο της Αμαλιάδας, να μετατραπεί σε πρότυπο ιδρύματος όλης της χώρας, που θα καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες των κατοίκων όλης της Βόρειας Ηλείας.

«Πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα»

Όπως ανέφερε ο κ. Λυμπέρης: «Εμείς όπως σας είπαμε δεν σταματήσαμε, πιάνουμε δουλειά ότι λέγαμε προεκλογικά ήταν δεσμεύσεις, εμείς τα ονομάσαμε συμβόλαια. Είναι εδώ λοιπόν σήμερα ο συμπατριώτης μας και διευθυντής του τμήματος απεικονιστικών μηχανημάτων της Siemens κ. Δημήτρης Καπατσώρης ακριβώς για να δούμε το χώρο όπου θα τοποθετηθεί ο αξονικός, τι βελτίωση χρειάζεται, ο φίλος μας Ανδρέας Παπαδάκος ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν αέρας κοπανιστός για κάποιους προεκλογικά, δυστυχώς είναι αέρας αναπνεύσιμος, κανονικός και είναι εδώ, έτοιμος να ακούσει την προσφορά της εταιρείας, να δώσει την προκαταβολή του για τα μηχανήματα γιατί θα λείψει για κάποιο μικρό διάστημα, ούτος ώστε να τηρήσουμε το συμβόλαιο των 100 ημερών που υπογράψαμε με τον κόσμο της Αμαλιάδας και της περιοχής και να πούμε ότι αρχές Σεπτεμβρίου που θα αναλάβουμε θα έχουν υλοποιηθεί κάποια από αυτά τα πράγματα, θα έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση του Νοσοκομείου και θα έχει ανοίξει ο αγώνας, που δεν θα είναι μικρής διάρκειας αλλά μακράς, της αυτονομίας του Νοσοκομείου και της δημιουργίας ενός πιλοτικού Νοσηλευτικού Ιδρύματος Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας κάλυψης που φιλοδοξούμε, ακούγαμε μεγάλα λόγια αλλά εμείς τα πιστεύουμε και θα τα επαναλάβουμε, πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα».

Στις δηλώσεις του ο δωρητής κ. Ανδρέας Παπαδάκος επεσήμανε «Προχωράμε, εγώ λόγια δεν λέω, έργα κάνω μόνο. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας στήριξε και να είναι σίγουροι ότι δεν θα απογοητευτούν από μένα, τον κ. Λυμπέρη και όλο το επιτελείο μας. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη στήριξή σας και ότι είπαμε θα γίνει πραγματικότητα. Τώρα που έχουμε εδώ τον κ. Καπατσώρη θα πάρουμε ότι άλλο μηχάνημα χρειάζεται για την υγεία του κόσμου, το οποίο είναι το πρώτο πράγμα που υποστηρίζω».

Τέλος, ο κ Καπατσώρης τόνισε «Σκοπός της εταιρείας μας είναι να δώσουμε ότι καλύτερο εξοπλισμό έχουμε, έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου, είτε αυτό λέγεται αξονικός τομογράφος, είτε μαστογράφος είτε οτιδήποτε άλλο εξοπλισμό μπορεί να διαθέσει η εταιρεία μας. Όπως είπε και ο κ. Λυμπέρης και ο κ. Παπαδάκος, σκοπός είναι να αναβαθμιστεί το Νοσοκομείο και να προσφέρει υπηρεσίες στους κατοίκους που νομίζω το έχουν πολύ ανάγκη».

ΠΗΓΗ: ilidakampos.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.