Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 10:25

Αμαλιάδα: 50χρονος ερχόταν στην κηδεία του πατέρα του και πέθανε στη διαδρομή

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αμαλιάδας και της Πηνείας από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας του 50χρονου Γιώργου Αττίκου, που ερχόταν για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του και ξεψύχησε στη διαδρομή.

 

Ο 50χρονος Γιώργος Αττίκος που εργαζόταν στην Χαλκιδική σε ξενοδοχείο της περιοχής, όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του 80χρονου πατέρα του, ξεκίνησε για να επιστρέψει στην Αμαλιάδα. Από τη Χαλκιδική πήρε το λεωφορείο για Θεσσαλονίκη, αλλά όταν έφθασε εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη στο Νοσοκομείο. Του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή λόγω υψηλής πίεσης και συνέχισε το ταξίδι του με λεωφορείο για την Αθήνα.

Από την Αθήνα για Αμαλιάδα θα ταξίδευε με έναν φίλο του για να μην ταλαιπωρηθεί με το λεωφορείο. Πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, κάθισαν σε μια ταβέρνα να τσιμπήσουν κάτι. Εκεί ο 50χρονος σωριάστηκε στο πάτωμα. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος», όμως ήταν ήδη αργά για τον Γιώργο Αττίκο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 50χρονος αρχικά υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και στη συνέχεια ανακοπή καρδιάς. Τα ακριβή όμως αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τα αδέλφια του Γιώργου Αττίκου ανέβαλαν την κηδεία του πατέρα τους που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στο Λάττα Πηνείας, και αποφάσισαν να κηδέψουν μαζί πατέρα και γιο, αμέσως μετά την νεκροτομή που θα γίνει σήμερα ή αύριο.

Το ilia24.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΠΗΓΗ:www.ilia24.gr

Σχετικά Άρθρα