ilia24.gr
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 10:38

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Παραιτήθηκε μετά από 33 χρόνια προσφοράς ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Την παραίτησή του υπέβαλλε χθες στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και την 6η ΥΠΕ, ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος, μετά από 33 χρόνια προσφοράς και έχοντας σώσει εκατοντάδες ζωές.

 

Μια μεγάλη απώλεια για το ιατρικό δυναμικό, καθώς ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος αγαπούσε όσο τίποτα άλλο το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια εργαζόταν με αυταπάρνηση και προσφορά για το συνάνθρωπο, σε συνθήκες άσχημες και κουραστικές, με ωράρια εξαντλητικά και εφημερίες συνεχόμενες, με ότι αυτό συνεπάγεται για γιατρούς και ασθενείς.

Ο Διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας κ. Γιάννης Χουζούρης, στην επίσημη σελίδα του Νοσοκομείου στο Facebook, περιγράφει τις αντίξοες συνθήκες εργασίας του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου, και αναφέρεται ιδιαίτερα στο γιατρό Βαγγέλη Δημητρόπουλο, αναφέροντας αναλυτικά:

«Σήμερα 31 Ιουλίου τελευταία μέρα ενός κολασμένου μήνα στην Αμαλιάδα παλεύοντας άνισα και χωρίς δυνάμεις. Γιατροί και λοιπό προσωπικό προσπαθούν να κρατήσουν όρθιο ένα Νοσοκομείο μόνοι τους. Δεν έχω κάποια σκοπιμότητα αναφέροντας αυτά.  Όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω δημόσια τις τρομερές προσπάθειες του Βαγγέλη Δημητρόπουλου και της Κατερίνας Τσιριγώτη να εργαστούν κάτω από τρομερά αντίξοες συνθήκες για την υγεία των πολιτών. Ειδικά ο φίλος, συνεργάτης και συνάδελφος Βαγγέλης Δημητρόπουλος, αν είχα τη δύναμη θα του έδινα 6πλασιο μισθό 15 επαίνους. Μερικοί Γιατροί είναι πάνω απ’ όλα στήριγμα και γίγαντες. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στο Νοσοκομείο μας». 

Ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος μια μέρα πριν υποβάλλει την παραίτησή του, στη σελίδα του στο Facebook αναφέρει:

«Μεγάλο πράγμα το να ξέρει μόνος του κάποιος πότε θα πρέπει να πάει σπίτι του.

Διαίρει και βασίλευε.... τα «εργαλεία» έρχονται και φεύγουν μαζί με τα όνειρα τους ενώ αυτοί που, για "δικό τους όφελος", τα χρησιμοποιούν, αφού πρώτα τα έχουν στύψει σαν λεμονόκουπες, τα έχουν εκθέσει, έχουν παίξει με τα όνειρά τους, έχουν εκμεταλλευτεί τον ιδρώτα τους, έχουν έχουν, έχουν.... ζουν και βασιλεύουν αφού βρίσκουν τα «θύματα» που τα βάζουν σαν ανάχωμα ή βιτρίνα, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Άραγε που είναι σήμερα πολλά από τα «εργαλεία» και που είναι αυτοί που τα χρησιμοποίησαν. Όλα αυτά τα χρόνια που ζει αυτή η περιοχή αυτόν τον «εφιάλτη» και τα απωθημένα μερικών, ποια ήταν τα αποτελέσματα (τα ερωτήματα είναι ρητορικά).

Πολλές φορές ακούω κάποιους να λένε το κάνω γιατί το αγαπώ, όταν αγαπάς κάτι δεν το "ταλαιπωρείς".

Πρέπει να δούμε πότε η αγάπη μπερδεύεται με το συμφέρον!!!!

Πόσοι γονείς στο βωμό της "αγάπης" για να καλύψουν δικές τους ανασφάλειες, στέκονται εμπόδιο στα παιδιά τους και δεν τα αφήνουν, όταν ενηλικιώνονται, να ανοίξουν τα φτερά τους, να φύγουν από το σπίτι, να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους (τροφή για σκέψη).

Ο χώρος ανήκει σε αυτούς που ιδρώνουν, οι υπόλοιποι πρέπει να καταλάβουν μόνοι τους που πρέπει να πάνε. Όσοι έχουν συμβάλει σε ολα αυτα τα χρόνια του διχασμού και της μιζέριας, με τα γνωστά αποτελέσματα, ας αφήσουν μόνους αυτούς που ιδρώνουν, δεν χρειάζονται άλλο δηλητήριο. Αυτοί θα τα βρουν καλύτερα μεταξύ τους και θα δείξουν μόνοι τους το δρόμο, δεν χρειάζονται τους δήθεν «καθοδηγητές» τις δήθεν γνωριμίες με τα αξιώματα τους κλπ (το παραμύθι έχει παιχτεί πολλές φορές και δεν έχει δράκο).

Δεν χρωστούν τίποτε τα παιδιά του κόσμου, αλλά ούτε και τα όνειρά τους».

Φεύγω πρώτος… εις το επανείδην!! Αν και όποτε γίνει!!».

ΠΗΓΗ:.ilia24.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.