Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 18:11

Πετυχημένη η «3η Λευκή Νύχτα» - Πλημμύρισε από κόσμο η Αμαλιάδα

 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η «3η Λευκή Νύχτα» στην Αμαλιάδα, το βράδυ του Σαββάτου, που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον δήμο Ήλιδας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

και με φορείς της πόλεις, σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς, σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία των πολιτών.

Κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η μαζική συμμετοχή του εμπορικού κόσμου και η προσέλευση κατά χιλιάδες των πολιτών της Αμαλιάδας, που πλημμύρισαν τους δρόμους και τα καταστήματα.

Στη «Λευκή Νύχτα» συμμετείχε το σύνολο σχεδόν των επαγγελματιών που προσέφεραν στους καταναλωτές μεγάλες εκπτώσεις και ποιοτικά προϊόντα, ενώ η παράλληλες εκδηλώσεις κράτησαν την πόλη «ξάγρυπνη» μέχρι τις πρωινές ώρες.

Από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε να μαζεύεται ο κόσμος και στη συνέχεια να γίνεται το αδιαχώρητο στους δρόμους και στις πλατείες!

Τα εμπορικά καταστήματα είχαν ετοιμάσει εκπτώσεις που άγγιζαν το 70% και τα καταστήματα εστίασης «βούλιαξαν» κυριολεκτικά από το πλήθος των επισκεπτών που ήπιαν τον καφέ τους, το ποτό τους ή το βραδινό τους γεύμα, απολαμβάνοντας τη μουσική που ακουγόταν σε κάθε γωνιά της Αμαλιάδας.

Το ίδιο μαζική ήταν η προσέλευση του κόσμου και στις προγραμματισμένες παράλληλες εκδηλώσεις που έγιναν, ξεκινώντας με την παράσταση Καραγκιόζη που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο με τους Φώτη και Χρήστο Πλέσσα, ενώ την ίδια ώρα στην οδό Ρήγα Φεραίου, ο Σάκης Ζαφειρόπουλος με την ορχήστρα του έπαιζαν live μουσική.

Στη συνέχεια στην πλατεία Μπελογιάννη ο κόσμος παρακολούθησε τη συναυλία με τον Γιώργο Τσάκωνα και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, πλάι στο Δικαστικό Μέγαρο οι επισκέπτες απόλαυσαν μία ρεμπέτικη συναυλία από τοπικά συγκροτήματα.

Αργότερα οι επισκέπτες διασκέδασαν με τον Θεολόγο Αναγνωστόπουλο και την παρέα του στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, και στην οδό Καλαβρύτων έξω από τα Δικαστήρια, με τον Σάκη Χασαλεύρη και την ορχήστρα του.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με το συγκρότητα deevibes που ξεσήκωσαν τον κόσμο στην πλατεία Λαζαράκη, και αποκορύφωνα της βραδιάς ήταν η μεγάλη συναυλία με τον τραγουδιστή Βασίλη Δήμα, που διασκέδασε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΦΩΤΟ: Κρίστο Χάσα

ΠΗΓΗ: ilia24.gr

Σχετικά Άρθρα