Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 18:18

Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Στις 12 Αυγούστου η Καλοκαιρινή Λευκή Νύχτα

Στόχος να τραγουδήσουν οι Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός

 

Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, με θέμα την 1η Εκπτωτική Νύχτα που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου και την Λευκή Νύχτα που θα διοργανωθεί το καλοκαίρι.

Η 1η Εκπτωτική Νύχτα του Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και έκανε ακόμα και τους πιο επιφυλακτικούς να συμφωνήσουν ότι πρόκειται για κάτι που οι Αμαλιαδίτες περίμεναν με ανυπομονησία και γι’ αυτό το αγκάλιασαν και το στήριξαν με την συμμετοχή και τις αγορές τους. Βέβαια, ο καιρός χάλασε λίγο τα σχέδια, αφού ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός που ήρθαν στην Αμαλιάδα για την Εκπτωτική Νύχτα, δεν κατάφεραν να τραγουδήσουν.

Στόχος τώρα, είναι να πραγματοποιηθεί η Καλοκαιρινή Λευκή Νύχτα και να «βουλιάξει» η Αμαλιάδα, αλλά και η Κουρούτα από κόσμο, ενώ στον σχεδιασμό των οργανωτών είναι να τραγουδήσουν οι Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός, που τόσο πολύ ήθελε ο κόσμος να τους απολαύσει την Εκπτωτική Νύχτα. Και μιας που η ημερομηνία ορίστηκε για το Σάββατο 12 Αυγούστου, είναι σίγουρο, πως αυτή τη φορά, ο καιρός δεν θα χαλάσει τα σχέδια.

ΠΗΓΗ:ilia24.gr

Σχετικά Άρθρα