ilia24.gr
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 13:14

«SALT & SUGAR»: Γρήγορη εξυπηρέτηση , μεγάλη ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα από τους ειδικούς!

Μόλις στην είσοδο της πόλης του Πύργου (Κοκκίνου 34 και Πατρών) βρίσκεται το «SALT & SUGAR», ένα κατάστημα που αξίζει να βάλεις στη ζωή σου σε καθημερινή βάση, με φιλοσοφία διαφορετική από τα άλλα, με έμφαση στα ποιοτικά χειροποίητα προϊόντα και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του.

Το «SALT & SUGAR» ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2015, ενώ πριν από ένα χρόνο η επιχείρηση γύρισε σελίδα, καθώς τόσο την ιδιοκτησία όσο και τη διεύθυνσή της ανέλαβε ο Γιώργος Λινάρδος, επιφέροντας σημαντικές αλλαγές.

Ο λόγος για την κορυφαία ποιότητα στις πρώτες ύλες του καθώς η έμφαση δίνεται στην επαφή με τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει μέχρι στιγμής το νέο αυτό εγχείρημα και προσφέροντάς του ακόμα πιο καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες πάνω στο χώρο της εστίασης.

Όπως γνωρίζουν καλά οι μυημένοι, πέρα από εξαιρετικής ποιότητας καφέ, γλυκά σνακ και παγωτά , θα βρεις επίσης μια ποικιλία αλμυρών προτάσεων που προκαλεί ‘εθισμό’. Αυτό είναι άλλωστε που το μετατρέπει στο ιδανικό σημείο για να σταματήσεις πηγαίνοντας στην δουλειά ή αν έχεις χρόνο να κάτσεις να τα απολαύσεις στον καλαίσθητο χώρο του καταστήματος. Ενώ με ένα τηλεφώνημα αυτό που λαχταράς έρχεται στο χώρο εργασίας σου γραφείο με ένα τηλέφωνο, αφού διαθέτει delivery από το πρωί στις 5.45 έως το βράδυ στις 23.15 το βάδυ.

Δίνοντας βάση στην υψηλή ποιότητα του καφέ και στα χειροποίητα- τις σφολιάτες τις 4 ειδών τύπου μπαγκέτες, τις μπάρες, τα κουλούρια , τα χειροποίητα γλυκά- που δημιουργούνται από τον ίδιο στο εργαστήριο του καταστήματος, αλλά και στη διαχείριση που συναντάμε από το πιο απλό που είναι το βιολογικό τσάι .

Μια διαφορετική σύνθεση από αυτές που έχουμε συνηθίσει Σνακ- Μπαρ-Καφέ-Αναψυκτήριο που σας παρέχει μικρογεύματα, βιολογικούς, και φρέσκους χυμούς,  σφολιατοειδή ,κουλούρια ολικής μαζί μία μεγάλη γκάμα ολικής, κρέπες και club , -φυσικά και δεν λείπουν και οι νηστίσιμες κλασσικές αλλά πρωτότυπες λιχουδιές του ενόψει Πάσχα, καθώς δίνεται μεγάλη έμφαση στα νηστίσιμα που θα συναντήσετε από σαλάτες, χειροποίητους  κεφτέδες, ταραμοσαλάτες που είναι για τις μέρες αυτές η πρόταση του Γιώργου Λινάρδου!

Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα, καθώς η διεύθυνση του καταστήματος και το προσωπικό του λειτουργούν ενιαία και αδιαίρετα, δίνοντας τεράστια έμφαση στην παραγωγή με τη δημιουργία αρκετών χειροποίητων προϊόντων και έχοντας συνεργασίες με διακεκριμένους προμηθευτές για να λάβουν τις απαραίτητες ποιοτικές πρώτες ύλες. Στεγασμένο σε ένα χώρο λαμπερό, καθαρό, ζεστό και φιλικό, προσφέρει μια οικεία αίσθηση στους πελάτες του. Σεβόμενο τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει ο λαός στα χρόνια της κρίσης, διαθέτει προϊόντα για όλα τα βαλάντια.

Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε  ή να καλέσετε το ΝΕΟ «SALT & SUGAR», δοκιμάζοντας τις υπέροχες του γεύσεις και απολαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες .

Γράφει η Κατερίνα Πολυδώρου

Βρείτε το στο facebook: Salt & Sugar.

Κοκκίνου 34 και Πατρών

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2621 020999

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάστε το Ειδικό Πασχαλιάτικο ένθετο του ilia24.gr

Πηγή: ilia24.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.