Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 15:10

Ανοίγει σήμερα το Παραμυθοχώρι Λεχαινών με τη συμβολή όλων των Συλλόγων της πόλης

Ανοίγει σήμερα Σάββατο το Παραμυθοχώρι Λεχαινών που διοργανώνουν όλοι οι σύλλογοι των Λεχαινών στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου με πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Την διοργάνωση των εκδηλώσεων έχει όπως κάθε χρόνο ο Εθιμοτοπικός όμιλος Λεχαινών με την συμβολή όμως όλων των Συλλόγων της πόλης.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 22 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν σχεδόν σε  καθημερινή βάση έως και τις 30 Δεκεμβρίου 2018 στην πλατεία Αγίου Δημητρίου.

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές, οι εκδηλώσεις θα μεταφέρονται στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ Λεχαινών.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Παραμυθοχώρι

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου- ώρα 19.00 πλατεία Αγίου Δημητρίου

Τελετή φωταγώγησής του Χριστουγεννιάτικου χωριού στις 7 το απόγευμα. Συμμετέχει  η Φιλαρμονική Λεχαινών με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες.

Φαναράκια των ευχών θα φωτίσουν το νυχτερινό ουρανό και θα ακολουθήσουν παραστάσεις με κλόουν και ανιματέρ για τα παιδιά.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου – ώρα 17.00

Ανιματέρ θα διασκεδάσουν τα παιδιά με μπαλονοκατασκευές και face painting, ενώ θα προσφερθούν δωρεάν λουκουμάδες και δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου – ώρα 18.00

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με κλόουν – βόλτα με Χριστουγεννιάτικη άμαξα από τον ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου – ώρα 17.00

Παραμυθένια παιχνίδια, φαναράκια ευχών και ζεστή σοκολάτα μια προσφορά της Αθλητικής Ένωσης Λεχαινών

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου – ώρα 16.00

Ο φούρνος του Αη- Βασίλη! Τα παιδιά θα ετοιμάσουν μαζί του χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Με την ευγενική προσφορά του αρτοποιείου Θόδωρου Σπυρόπουλου.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου ώρα 15.00

Εικαστικό εργαστήρι για τα παιδιά με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χορογραφημένο παραμύθι από τον Σύλλογο γονέων μαθητών Α΄Δημοτικού σχολείου Λεχαινών

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου – ώρα 11 π.μ

Κλόουν με μπαλονοκατασκευές και γλυκίσματα – μια προσφορά του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών και του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Λεχαινών.

πηγή: ilia24.gr

Σχετικά Άρθρα