ilia24.gr
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 11:45

Ο Γιώργος Καρβουνιάρης μαζί με το Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Συμπόρευση της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» με την «ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» - Μια νέα δυναμική διαμορφώνεται στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης

Τις κρίσιμες στιγμές η υπευθυνότητα, το αίσθημα ευθύνης και το γνήσιο ενδιαφέρον για το μέλλον του τόπου μας, οδήγησε στην συμπόρευση της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ»   με τον συνδυασμό μας «ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ». 

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας  στην Αυτοδιοίκηση του Γιώργου Καρβουνιάρη,  αποτελούν  ένα πολύτιμο και πολυεπίπεδο κεφάλαιο που μας επιτρέπει να νιώθουμε πιο δυνατοί.

Για τον Γιώργο Καρβουνιάρη και για όλους μας ,  φιλοδοξία είναι η πρόοδος του τόπου και η ουσιαστική και καίρια αντιμετώπιση  προβλημάτων που χρονίζουν και που καθημερινά υπονομεύουν  την ποιότητα ζωής των πολιτών του Δήμου μας.

Είναι , λοιπόν, το αίσθημα της ευθύνης που  οδήγησε να συστρατευθεί  μαζί μας ,  καθώς συμμεριζόμαστε τους ίδιους στόχους κι έχουμε το ίδιο όραμα για τον τόπο. Εκτός όμως από αυτό, η συμπόρευσή μας αναδεικνύει και τη  μοναδική δύναμη και δυναμική μιας παράταξης  που ΜΠΟΡΕΙ  να οδηγήσει στην επόμενη μέρα.

Παναγιωτόπουλος Γιώργος

Υποψήφιος Δήμαρχος

PANAGIOTOPOYLOS KARBOYNIARHS 2 2

PANAGIOTOPOYLOS KARBOYNIARHS 2 2

Γεννήθηκα στο Καπελέτο το 1954.

Μεγάλωσα και μαθήτευσα στην περιοχή μας.

Σπούδασα Μηχανολογία στη Σιβιτανίδειο Σχολή ασκώντας το επάγγελμα αυτό κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής  μου ως τεχνικός στα ΕΛ.ΠΕ όπου και συνταξιοδοτήθηκα.

Έχω μακρόχρονη δραστηριότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση ,στο Συνδικαλιστικό Κίνημα και ως εθελοντής στο χώρο των ανθρώπων με ειδικές δυνατότητες.

Από το 1994-2006 υπήρξα εκλεγμένος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δυτικής Αττικής με επιτελικές αρμοδιότητες  όπως:

Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας

Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου

Εντεταλμένος Αντινομάρχης για την δύσκολη περιοχή του Ζεφυρίου  την περίοδο  του σεισμού της Πάρνηθας(1999).

Από το 2010 έχω εγκατασταθεί μόνιμα στον τόπο που γεννήθηκα  όπου και  ίδρυσα το Σύλλογο Ξωμάχων με πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις.

Η αγάπη  για τον τόπο  μου, με ώθησε μαζί με συνεργάτες,  να δημιουργήσω την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» με σκοπό να προσφέρω  την εμπειρία μου για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων.

Με την δημιουργία του συνδυασμού πραγματοποιήθηκε  αμέσως περιοδεία σε όλη τη Δημοτική μου περιφέρεια  για την καταγραφή των προβλημάτων από τους ίδιους τους  δημότες.

Στο πλαίσιο του πνεύματος συνεργασίας που διέπει το συνδυασμό,  αποφασίστηκε η  απαραίτητη συμπόρευση με την παράταξη «ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο. Μια συνεργασία  η οποία στηρίζεται σε θεμέλια ειλικρίνειας, τιμιότητας και εμπιστοσύνης, συστατικά που χρειάζονται αυτή την στιγμή για να παρασκευαστεί η μαγιά για την  δημιουργία ενός Δήμου νέου, ανεπτυγμένου, σύγχρονου, προσιτού και φιλικού στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΗ……

…..ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ!!!!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση προς όλους

Γιώργος Καρβουνιάρης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με τον Συνδυασμό «ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

                         

Πηγή: ilia24.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.