ilia24.gr
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 10:52

Ο Ζιάκας Βαγγέλης μαζί με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο στον συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας».

 

Η ελπίδα στον τόπο μας έρχεται με την συμμετοχή στον συνδυασμό μας νέων και καταξιωμένων συμπολιτών μας.

Φρέσκιες ιδέες, διάθεση προσφοράς, γνώσεις και ικανότητες, αποτελούν τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων του συνδυασμού μας . Οι συμπολίτες μας θέλουν την αλλαγή στον τόπο μας. Ο Βαγγέλης και όλοι εμείς στον συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας» θέλουμε και μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα.

Παναγιωτόπουλος Γιώργος

Υποψήφιος Δήμαρχος 

“Να μην συνεχίσουμε να μένουμε θεατές στην ίδια μας τη ζωή  και αδρανείς μπροστά στο μέλλον του τόπου και των παιδιών μας, αλλά να μπούμε μπροστάρηδες για την ανάπτυξη του Δήμου μας”.

Αγαπητές Συμπολίτισσες-τες,

Είμαι ο Ζιάκας Βαγγέλης και ζω με τη σύζυγο μου Νικολουτσοπούλου  Έφη (νηπιαγωγός) και το γιο μου στα Λεχαινά. Εργάζομαι ως Δάσκαλος-Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Παναγιάς-Κυλλήνης και παράλληλα φοιτώ στο Τμήμα Διοίκησης, Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων (Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας). Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην εκπαίδευση με κατεύθυνση τη διοίκηση και την επαγγελματική ανάπτυξη.

Ενδιαφέρομαι για  το μέλλον του τόπου μου, όχι ως παθητικός θεατής αλλά ως πολίτης που διεκδικεί, αγωνίζεται, κερδίζει!!! Γι’ αυτό και δηλώνω “παρών” στην ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του Γιώργου Παναγιωτόπουλου για ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο σκέψης, διοίκησης, άσκησης πολιτικών, στρατηγικού σχεδιασμού, στόχευσης, παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας που θα μετριέται με έργα,  πράξεις και κοινωνική λογοδοσία.

Όπως ως Πρόεδρος με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Λεχαινών έτσι  και στην τοπική αυτοδιοίκηση η  συμμετοχή μου ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες. Σκοπός μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίζω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Η απόφασή μου αυτή μετά από ώριμη σκέψη είναι αποτέλεσμα του κοινωνικού προβληματισμού που λαμβάνω καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η ενεργητική συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα.

Ήρθε η ώρα να σχεδιάσει η ίδια η κοινωνία  τον αναπτυξιακό χάρτη του Δήμου, ώστε να αφορά, ίσα και δίκαια, όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, όλες τις περιοχές, με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, στις πραγματικές ανάγκες και στα “θέλω” τους, αφού η γνώμη της κάθε  δημότισσας και του κάθε δημότη θα είναι  σεβαστή και τίποτα δε θα γίνεται ερήμην τους.  Η ανάπτυξη και οι προοπτικές του Δήμου μας να φτάσουν μέχρι το πιο μικρό χωριό, συμβάλλοντας στην πραγματική αναγέννηση του τόπου μας στο σύνολο του, όπως είναι το σωστό και το δίκαιο!!!

Αγωνιώ  αληθινά για  το  μέλλον του Δήμου  μας   και  θεωρώ χρέος μου να αφιερώσω τις δυνάμεις μου, τις γνώσεις μου και το χρόνο μου για προσφορά στον τόπο μας.

Πιστεύω πραγματικά ότι ο  Δημοτικός  Σύμβουλος  οφείλει και πρέπει να  αισθάνεται σαν απλός στρατιώτης που ενσυνείδητα δίνει διαρκώς και αποτελεσματικά  τη μάχη της καθημερινότητας και του στρατηγικού σχεδιασμού, ώστε να διαμορφωθεί μια νέα πολιτική αντίληψη και σκέψη για την  πολύπλευρη ανάπτυξη του τόπου και όχι για να υπηρετήσει τις ανασφάλειες και τις ματαιοδοξίες του  

 Προς την κατεύθυνση αυτή, την αλλαγή δηλαδή της νοοτροπίας και του τρόπου άσκησης άμεσης πολιτικής με εφαρμόσιμα αποτελέσματα, συμπορεύομαι  με τον υποψήφιο Δήμαρχο  Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

 

Είναι για εμένα ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Με σεβασμό στην κρίση των πολιτών!!!

 Ζιάκας Ευάγγελος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης

ΠΗΓΗ:ilia24.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.