×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /srv/ilia24/images/2019/hleia/PINEIOS-GASTOYNI/kostopoulos-xrhstos
×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2019/hleia/PINEIOS-GASTOYNI/kostopoulos-xrhstos
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 10:39

Ένας μικρός ήρωας από την Γαστούνη έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας!

Ο 7χρονος Χρήστος Κωστόπουλος δίνει μία μάχη που πρέπει να κερδίσει 

Μακάρι ποτέ κανένα παιδί να μην έμπαινε στο νοσοκομείο, αλλά πολλοί μικροί ήρωες εκεί έξω δίνουν τη μάχη τους.


Ένας μικρός ήρωας που δίνει την δική του μάχη κάνοντας όλους όσους τον ξέρουν περήφανους, έχει ανάγκη από την βοήθεια μας. 

Ο λόγος για τον 7χρονο Χρήστο Κωστόπουλο η ιστορία του οποίου αξίζει να ξυπνήσει μέσα μας τις πιο ευαίσθητες χορδές μας και τα πιο ανθρώπινα συναισθήματα μας. Ο Χρήστος Κωστόπουλος από την Γαστούνη νόσησε το 2014 με ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου, μία σπάνια και εν πολλοίς άγνωστη ασθένεια. 

Σε αυτά τα 5 χρόνια, ο μικρός μας ήρωας στέκεται με σθένος απέναντι στο θηρίο και ας έχει υποτροπιάσει τρεις φορές έχοντας κάνει τρία χειρουργεία και δεκάδες χημειοθεραπείες. 

Δυστυχώς για τέταρτη φορά θα πρέπει να ανέβει μια ακόμη ανηφόρα, καθώς υποτροπίασε και θα χρειαστεί σε λίγο καιρό ακόμα ένα χειρουργείο. Η οικογένεια μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας και εξόδων στην Αθήνα, αδυνατεί να τα καλύψει. Με την βοήθεια όλων μας ο Χρήστος θα κάνει και αυτό το χειρουργείο και θα βγει νικητής! Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον μικρό, μπορούν να το κάνουν στον λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR0501103280000032800120928
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΙΕΤΗ

Τηλέφωνο γονιών: 6984042909 Παναγιώτης Κωστόπουλος

{gallery}2019/hleia/PINEIOS-GASTOYNI/kostopoulos-xrhstos{/gallery}

 

Πηγή: ilia24.gr

Σχετικά Άρθρα