ilia24.gr
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 17:30

«ΝΕ.Δ.Α»: Από την απαξίωση δίνουμε μαζί την ελπίδα!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (7.00 μ.μ) Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ  ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΝΕ.Δ.Α»

 

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΝΑΥΣΜΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Μήνυμα μεγάλης και κοινής συμπόρευσης σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τον Δήμο Ζαχάρως, που θα τον φέρνει «πρωταγωνιστή» και παράδειγμα αναφοράς στις εξελίξεις του τόπου αναμένεται να στείλει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος στους συμπατριώτες του, σήμερα το απόγευμα από τη έδρα του συγκεκριμένου Δήμου.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος, θα μιλήσει στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει η παράταξή του «ΝΕ.Δ.Α Ζαχάρως – Φιγαλείας» για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο Μανιάτη Βασιλείου (κοντά στο Γυμνάσιο Ζαχάρως) στις 7.00 μ.μ.

Εκεί θα παρευρεθούν εκτός από τα μέλη, τους φίλους και τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του και πολλοί δημότες, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια αλλαγής στο Δήμο και την απεμπλοκή του σε καθεστωτικές νοοτροπίες που όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζαν για την «καρέκλα της εξουσίας», αφήνοντας πίσω καθημερινά προβλήματα και ανάγκες των ίδιων των πολιτών.

Ο επικεφαλής της ΝΕ.Δ.Α ωστόσο δεν θα περιορίσει τον λόγο του στην κριτική που άλλωστε έχει κάνει με αυστηρό και χαρακτηριστικό τρόπο απέναντι στα «κακώς κείμενα» της Δημ. Αρχής και τα αναρίθμητα ευτράπελα στη διαχείριση σοβαρών αλλά και απλών θεμάτων του Δήμου που δυστυχώς τον έφθασαν στην απαξίωσή του!

Κοιτάζονται ξεκάθαρα στο αύριο και στην επιβεβλημένη ανατροπή που θα ξεδιπλώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις της περιοχής σε βήματα ανάπτυξης, προκοπής και προόδου είναι έτοιμος να δώσει το στίγμα των προθέσεών του αλλά και των βασικών επιδιώξεων της παράταξής του, για τα δημοτικά διαμερίσματα και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ζαχάρως.

 Η αναφορά του σε βασικούς τομείς λειτουργίας, παραγωγής και κοινωνικής ευαισθησίας μιας Δημ. Αρχής που θα δείχνει σεβασμό στον πολίτη και θα απαιτεί σεβασμό από την πολιτεία, είναι στοιχείο χαρακτηριστικό των στοχεύσεων του κ. Αλεξανδρόπουλου.

 Η επιμονή στην επίλυση σοβαρών θεμάτων, όχι με εντυπωσιασμούς και... «πρωτοσέλιδα στήριξης» αλλά με πολύ δουλειά, ουσιαστική επιχειρηματολογία και δυναμική παρέμβαση σε κάθε τομέα, αποτελούν ήδη βασική καθοδήγηση του ίδιου προς τους συνεργάτες του.

 Και η αξιοποίηση κάθε δυνατότητας με τη ενθάρρυνση πρωτοβουλιών για συμμετοχή στα δρώμενα, όχι μόνο του αιρετού αλλά και του απλού πολίτη θα γίνουν το «όπλο» μιας συνεργασίας που θα προσδίδει αγάπη, μεράκι, αλληλεγγύη και ενότητα πάνω απ’ όλα στο Δήμο χωρίς «ημετέρους» και άλλες διακρίσεις.

 Τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται μόνο σε ένα μέρος της ομιλίας του κ. Αλεξανδρόπουλου, το κάλεσμα του οποίου στους δημότες, έχει στόχο την πραγματική συνεννόηση, την αλήθεια και τη νέα αρχή των πραγμάτων στο Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας..

 Αρχή που θα γίνει αμέσως μετά την λαϊκή εντολή των Αυτοδιοικητικών Εκλογών δίνοντας τη σκυτάλη από την αλαζονεία στη σοβαρότητα και την απαξίωση στην ελπίδα!.

 

ΠΗΓΗ:ilia24.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.