Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2020 10:50

Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η κούκλα τραγουδίστρια που μεγάλωσε στα Λεχαινά

 

Είναι κούκλα, τελειόφοιτος της Γερμανικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ανήκει στο φρέσκο δυναμικό της Panik Records.

 

Ο λόγος για τη νεαρή τραγουδίστρια και στιχουργό Ανδρομάχη Δημητροπούλου που ήδη έχει αρχίσει να ξεχωρίζει στο χώρο του τραγουδιού με κομμάτια όπως «Το Φεγγάρι» και το πιο πρόσφατο «Να’ σουν Ψέμα» που συνοδεύεται και από μία πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία - γκρο πλαν του προσώπου του της.

Η Ανδρομάχη που έχει συνεργαστεί και με τον σταρ του λαικού τραγουδιού Κωνσταντίνο Αργυρό στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, ο οποίος μάλιστα την βοήθησε πολύ δίνοντας της χώρο και χρόνο πάνω στην πίστα, όπως η ίδια έχει πει (έλεγαν ντουέτο οι δυο τους, το ωραίο κομμάτι “Αντικριστά”), όπως διαβάσαμε στο καινούριο τεύχος της Ελληνικής έκδοσης του Esquire (Ιανουάριος 2020, με εξώφυλλο τον Κωνσταντίνο Αργυρό), έχει μεν γεννηθεί στη Γερμανία ωστόσο μεγάλωσε στα Λεχαινά της Ηλείας σ’ ένα σπίτι γεμάτο μουσική.

Ο παππούς της Ανδρομάχης ήταν ψάλτης, ο θείος της ρεμπέτης και ο πατέρας της δάσκαλος παραδοσιακών χορών και με ωραία φωνή όπως και η μητέρα της, έτσι επόμενο ήταν το μήλο να πέσει κάτω από την μηλιά και η Ανδρομάχη έχοντας την καλλιτεχνική φλέβα στο dna της να αποφασίσει να ασχοληθεί με το τραγούδι αφήνοντας την γερμανική φιλολογία.

Έχει κάνει και μαθήματα φωνητικής ώστε όπως έχει πει να βελτιώσει την τεχνική της και γενικά τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει δώσει όλη την προσοχή της στο τραγούδι.

Στη συνέντευξη της στο ελληνικό Esquire αναφέρει μεταξύ άλλων πως σ’ έναν άνδρα τα πρώτα πράγματα που προσέχει είναι το περπάτημα του, τα χέρια του και το χαμόγελο του καθώς και ότι «αν δεν είσαι έξυπνη δεν είσαι σέξι, άρα θα έλεγα ότι προτιμώ να με αποκαλούν έξυπνη!».

 

ΠΗΓΗ:https://dete.gr/

Σχετικά Άρθρα