Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 11:22

Ακόμα μία μεγάλη δωρεά από τους Γάλλους φαρμακοποιούς της «P.H.I BERRY» στις μονάδες υγείας της Ηλείας-φωτό

Για άλλη μια φορά τα ανθρωπιστικά φαρμακεία Γαλλίας ταξίδεψαν στην Ηλεία και προσέφεραν ακόμα μια μεγάλη δωρεά με πολύτιμο εξοπλισμό και ιατροφαρμακευτικό υλικό στις μονάδες υγείας του Νομού μας.

Αυτή τη φορά οι Γάλλοι φαρμακοποιοί που ταξίδευσαν ειδικά για αυτό το σκοπό στη χώρα μας, δώρισαν σύγχρονα κρεβάτια, καρέκλες αιμοληψίας και ιατροφαρμακευτικό υλικό αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, στα  Πολυδύναμα Ιατρεία Λεχαινών και Ανδραβίδας, στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, στη Μυρσίνη, αλλά και στα πιο απομακρυσμένα σημεία του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, όπως Μπόρσι, Μέλισσα αλλά και στο  ίδρυμα της Βλαχέρνας.

Θυμίζουμε ότι  σε προηγούμενη αποστολή τους είχαν δωρίσει ανάμεσα στα άλλα και ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο. Η συνεργασία των Γάλλων φαρμακοποιών με το Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης ξεκίνησε πριν από τρία περίπου χρόνια με ενέργειες της κ. Χριστίνας Λευκαδίτη – Καραγιάννη.

Τους εθελοντές φαρμακοποιούς υποδέχτηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας η διευθύντρια κ. Σιώρρη Νίκη και οι εργαζόμενοι.

Όλος ο εξοπλισμός που προσφέρθηκε δωρεάν καταγράφηκε, μεταφέρθηκε και αποθηκεύτηκε από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές φαρμακοποιούς, οι οποίοι ταξίδεψαν αυτή τη φοράμε τρία βαν γεμάτα με χρήσιμο νοσοκομειακό εξοπλισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά των εθελοντών φαρμακοποιών θα συνεχισθεί, αφορούσε συνεργασία με τον Δήμο και το Κέντρο Υγείας κατέγραψαν τις ανάγκες που υπάρχουν και ήδη έχει ξεκινήσει ο  προγραμματισμός για ένα νέο ταξίδι προσφοράς.

Πηγή : ilia24.gr

Σχετικά Άρθρα