Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 18:27

Μεγάλες εκπτώσεις και διασκέδαση το Σαββάτο στην Αμαλιάδα στο πλαίσιο της 3ης Λευκής Νύχτας

 

Το κέντρο της Ηλείας θα είναι το Σαββάτο η Αμαλιάδα, με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης να υπόσχεται μεγάλες εκπτώσεις και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μιας και με πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί η 3η Λευκή Νύχτα.

 

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με μεγάλες προσφορές ενώ έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν στις 11:30 με το συγκρότημα deevibes να παρουσιάζει το πρόγραμμά του στην πλατεία Λαζαράκη, ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 12, θα τους διαδεχθεί ο τραγουδιστής Βασίλης Δήμας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 9 το βράδυ οι Φώτης και Χρήστος Πλέσσας παρουσιάζουν παράσταση Καραγκιόζη έξω το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Την ίδια ώρα, ο Σάκης Ζαφειρόπουλος με την ορχήστρα του θα παίζουν live στην οδό Ρήγα Φεραίου. Στις 9:30 live συναυλία από τον Γ. Τσάκωνα στην πλατεία Μπελογιάννη. Στις 9:30 ρεμπέτικη συναυλία στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, πλάι στο Δικαστικό Μέγαρο.

Στις 10 το βράδυ live band με τον Θεολόγο Αναγνωστόπουλο στην πλατεία Αγίου Αθανασίου. Στις 10 το βράδυ, ο Σάκης Χασαλεύρης και η ορχήστρα του θα παίζουν στην οδό Καλαβρύτων, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο. Στις 11:30 το συγκρότητα deevibes θα παίζουν στην πλατεία Λαζαράκη, ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 12, θα τους διαδεχθεί ο τραγουδιστής Βασίλης Δήμας.

 

«Σας περιμένουμε όλους το Σαββάτο στην Αμαλιάδα»

Χθες Τετάρτη βράδυ, ο πρόεδρος Νίκος Σαψάλης ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αμαλιάδας κ Γιάννης Γεωργακόπουλος και η Αναπληρωτής γραμματέα Νταϊάνα Βαρνάβα μίλησαν για την τρίτη τους αυτή προσπάθεια, τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί και κλείνοντας κάλεσαν τους Ηλείους να επισκεφτούν και να ψωνίσουν από τα καταστήματα της πόλης.

Όπως επεσήμανε ο κ Σαψάλης, «Ο σύλλογος έχει προγραμματίσει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσει ενώ οι εκπτώσεις στα καταστήματα θα είναι μεγάλες και καλούμε όλους τους Ηλείους να μας επισκεφτούν και πέρα από τις αγορές τους να διασκεδάσουν στην παραλία της Κουρούτας μέχρι το πρωί». Με τη σειρά του ο κ Γεωργακόπουλος είπε «Μετά από πολύ τρέξιμο και αγώνα φτάνουμε στην τελική ευθεία για την Τρίτη Μας λευκή νύχτα!!Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ,σας ευχαριστεί όλους που μας βοηθήσατε να φτάσουμε στην πραγματοποίηση της, αν και τα προβλήματα ήταν τεράστια!!! Σας περιμένουμε όλους το Σαββάτο στην Αμαλιάδα».

Τέλος η κ Βαρνάβα ανακοίνωσε το πρόγραμμα εκδηλώσεων και κλείνοντας κάλεσε τους Ηλείους να έρθουν στην πόλη και να αγοράσουν τα ποιοτικά προϊόντα που προσφέρουν τα καταστήματα σε μοναδικές τιμές.

Πηγή:ilidakampos.gr

Σχετικά Άρθρα