ilia24.gr
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 12:10

Ο Ζωγόπουλος Κώστας στον συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας» μαζί με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Η ανάμειξη και η ενεργή συμμετοχή στα τοπικά και κοινωνικά δρώμενα, ανθρώπων με παιδεία, ήθος και ικανότητες  αποτελεί ελπιδοφόρο μήνυμα έναρξης μιας νέας σχέσης και πορείας για τον τόπο μας.

Οι συμπολίτες μας θέλουν ανθρώπους με καταξίωση που θα εμπιστευτούν για να αλλάξει η σχέση του πολίτη με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Κώστας και όλοι μας στον συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας» έχουμε τη θέληση και τη βούληση να προχωρήσουμε για τεθούν όλα σε νέα βάση, να κερδίσουμε το στοίχημα με το μέλλον και να οικοδομήσουμε μια νέα πορεία ανάπτυξης.

Παναγιωτόπουλος Γιώργος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Αγαπητές/τοί Συμπολίτισσες-τες,

Είμαι ο Ζωγόπουλος Κων/νος, κατάγομαι από τα Λεχαινά όπου και ζω μόνιμα. Εργάζομαι ως Δάσκαλος-Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Μυρσίνης και παράλληλα είμαι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Πάντειου Πανεπιστημίου. Επίσης είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Εκπαίδευσης (Education Management).

Είναι πολλά χρόνια που ο τόπος μας παρουσιάζει στασιμότητα, έλλειψη προοπτικής και  με τους ανθρώπους του σε μια ιδιάζουσα αιχμαλωσία τοπικισμού, απογοήτευσης και έλλειψης εμπιστοσύνης και προοπτικής.

Με γνώμονα την αγάπη μου για τον τόπο και τη διάθεση προσφοράς, αποφάσισα ως ενεργός πολίτης να δώσω το παρών στην ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του Γιώργου Παναγιωτόπουλου για μια νέα αρχή που θα θέσει εκ νέου τις βάσεις για την υλοποίηση ενός οράματος στηριζόμενου σε τομές σε όλη την πυραμίδα του κοινωνικού σχηματισμού και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου με αποφασιστικότητα, σχέδιο και την δημιουργική δράση των συμπολιτών.

Η ενεργή συμμετοχή μου στα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι πέρα από κομματικές σκοπιμότητες, εξαρτήσεις, αγκυλώσεις, «γραμμάτια» και  προσωπική ικανοποίηση φιλοδοξιών.

Θεωρώ και πιστεύω ότι ο τόπος μας διαθέτει όχι μόνο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλα τα πεδία της κοινωνικής δράσης και βιώσιμης ανάπτυξη, αλλά και υπέροχους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη να αναδείξουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις ο καθένας από τη θέση του και με διαφορετικό τρόπο, συμβάλλοντας μέσα από την εργασία του για μια καλύτερη ζωή με μελλοντική προοπτική και απαντώντας με αποφασιστικότητα στα προβλήματα που υφίστανται και ταλαιπωρούν την καθημερινότητά μας.

Στη φράση «είμαστε ότι ζούμε και ζούμε ότι είμαστε» καλούμαστε να επιλέξουμε τη συνέχεια και τη διαιώνιση μιας μίζερης πραγματικότητας ή να θέσουμε τις βάσεις για μια ελπιδοφόρα πορεία μιας νέας αρχής που θα αγκαλιάζει όλους και θα τους κάνει μέτοχους στο νέο ξεκίνημα στη βάση μιας εμπιστοσύνης και εκτίμησης πέρα από διαφορές τοπικού ή κοινωνικού χαρακτήρα.

Όπως έλεγε ο Περικλής στον Επιτάφιο Λόγο, αυτός που δεν αναμειγνύεται με τα κοινά δεν τον θεωρούμε φιλήσυχο, αλλά «άχρηστο», νιώθω την ανάγκη και το χρέος ώστε να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου στην προσφορά για αυτό τον τόπο με εντιμότητα και σεβασμό σε αξίες για τη βελτίωση της ζωής του με στρατηγικό σχεδιασμό για ένα ελπιδοφόρο μέλλον και για τις επόμενες γενιές. Δεσμεύομαι για  δράση που θα τιμά την εμπιστοσύνη όλων των συμπολιτών και θα λογοδοτεί σε κάθε βήμα. Που θα αγωνίζεται για τους ανθρώπους και τον τόπο με αγάπη και σεβασμό.

Η συμπόρευσή μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Γιώργο Παναγιωτόπουλο εκφράζει την πεποίθησή μου μιας νέας τομής σε ιδέες, σκέψεις, νοοτροπίες και αποφασιστικότητα για δράση με όραμα και σχέδιο  που ο ίδιος εκφράζει και είναι σε θέση να υλοποιήσει.

Ας αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε

Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις επιλογές του  με σεβασμό και εκτίμηση στις ανάγκες και τις  αγωνίες όλων.

Ζωγόπουλος Κων/νος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

 

Πηγή: ilia24.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.