ilia24.gr
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 18:22

  Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Αθήνα – Οι ετεροδημότες ψηφίζουν Χριστοδουλόπουλο δίνοντας νίκη την πρώτη Κυριακή-ΦΩΤΟ

 

Παρουσία 350 και πλέον ετεροδημοτών που κατέκλυσαν την κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας,

πραγματοποιήθηκε η κεντρική συγκέντρωση και ομιλία του Δημάρχου Ήλιδας και εκ νέου υποψηφίου κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, για τους ετεροδημότες της Αθήνας.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κατά την ομιλία του, ανέλυσε το πλάνο τους για την νέα τετραετία δίνοντας έμφαση στις μεγάλες επενδύσεις που κατάφερε να προσελκύσει στην περιοχή μας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Έπειτα από σκληρή δουλειά και με την πολύτιμη συμβολή της φίλης και Πρέσβεως Εκ Προσωπικοτήτων, αρμόδιας για την προσέλκυση επενδύσεων και του Ελληνισμού της Διασποράς, κας Κατερίνας Παναγοπούλου, φέρνουμε στην Αρχαία Ήλιδα, δύο επενδύσεις παγκόσμιου βεληνεκούς, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ και οι οποίες θα δημιουργήσουν χιλιάδες άμεσες κι έμμεσες θέσεις εργασίας για να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο μας και να επιστρέψουν όσα έφυγαν.

Η μία επένδυση πραγματοποιείται από το Ίδρυμα «το Μνημείο των Αθανάτων», από Ελληνοκύπριους ομογενείς και αφορά στη δημιουργία ενός τεράστιου συμπλέγματος ξενοδοχείων, συνεδριακών κέντρων και Ολυμπιακού κέντρου, σε έκταση 336 στρεμμάτων και του οποίου οι μελέτες ολοκληρώνονται και ξεκινούν τα έργα.

Το δεύτερο έργο, αφορά στη δημιουργία ενός διεθνούς Πανεπιστημίου, 5.000 φοιτητών, από τον Όμιλο AMITY UNIVERSITY, ο οποίος κατέχει 120 Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο κι ανήκει στον Ινδό μεγιστάνα κι επίτιμο -πλέον- δημότη Ήλιδας κ. Ασίμ Τσοουχάν.

Συνεχίζουμε, διεκδικώντας νέες, τεράστιες επενδύσεις ομογενών και φίλων της Ελλάδας και, ήδη, έχω προγραμματίσει επίσημη επίσκεψη στην Πολιτεία της Καλιφόρνια, όπου εκεί μας περιμένει η εκλεγμένη αναπληρώτρια Κυβερνήτης, η οποία είναι Ελληνίδα, και είναι αρμόδια για τις επενδύσεις των μεγάλων Πολιτειακών Επενδυτικών Ταμείων της 7ης ισχυρότερης οικονομίας στον κόσμο.

Αισθάνομαι περήφανος γιατί αυτούς τους ανθρώπους τους βρήκα, τους έπεισα και τους κράτησα κοντά μας".

Επίσης, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, αλλά και σε παρουσίαση του προγράμματός του για τη νέα τετραετία, οι βάσεις του οποίου έχουν ήδη μπει με εξασφαλισμένες πιστώσεις.

"Εμείς λέμε, ότι το ΜΕΛΛΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Δε χρειάζεται να δώσουμε υποσχέσεις γιατί με το ένα δέκατο του κόστους, σε σχέση με το παρελθόν, έχουμε δρομολογήσει 73 δικά μας έργα και 4 διαδημοτικά, με εξασφαλισμένους πόρους πάνω από 84 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Δήμος Ήλιδας περνά σε μια πραγματική κι όχι κάλπικη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, με μεγάλες παρεμβάσεις, που θα μας βάλουν στο προσκήνιο της ανάπτυξης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο", επεσήμανε ο επικεφαλής της παράταξης ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Αμέσως μετά την ομιλία του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος παρουσίασε τους υποψηφίους της παράταξης για τις επερχόμενες εκλογές, ευχαρίστησε τους 350 και πλέον ετεροδημότες που γέμισαν την αίθουσα και έδωσε μαζί τους ραντεβού στην εκλογική διαδικασία, στην οποία τους προέτρεψε να συμμετέχουν μαζικά. 

 

ΠΗΓΗ:ilia24.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.