Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 19:08

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Ηλεία

 

Οι υποψήφιοι Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας του συνδυασμού ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είναι οι εξής:

 

Θεόδωρος Βασιλόπουλος

 vasilopoulos theodoros

vasilopoulos theodoros

Επιχειρηματίας (στον τομέα της Βιολογικής Γεωργίας). Γεννήθηκε στην Αμαλιάδα, όπου και κατοικεί. Έλαβε πτυχίο από το τμήμα Βιολογικής Γεωργίας του ΑΤΕΙ Αργοστολίου –Κεφαλληνίας. Διατηρεί πρότυπο αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας, καθώς και κατάστημα πώλησης βιολογικών προϊόντων στην Αμαλιάδα. Υπήρξε πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, ενώ σήμερα είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών αλλά και της Ένωσης Νέων Αγροτών Ηλείας. Είναι, επίσης, πρόεδρος του επαγγελματικού αγροτικού συνεταιρισμού Βιοκαλλιεργητών Αμαλιάδας και Περιχώρων. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνος του αγροτικού τομέα από το 2007 έως  το 2010, αλλά και συντονιστής της Νέας γενιάς και επιχειρηματικότητας  της Έμπνευσης και Διαλόγου νεολαίας ΠΑΣΟΚ 2005-2007.

Χρήστος Γαβράς

gabras

gabras

Υπεύθυνος ταξιδιωτικού οργανισμού. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας επί δύο θητείες. Έχει υπάρξει Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας, αλλά και πρώην Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Ηλείας. Επίσης, έχει υπάρξει Πρόεδρος Δημοτική Οργάνωσης Πύργου της ΝΔ, αλλά και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηλείας.

Βασίλης Γιαννόπουλος

Δικηγόρος. Γεννήθηκε στον Πύργο και έλαβε πτυχίο Νομικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, καθώς και τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στον Τομέα Ποινικών & Εγκληματολογικών Επιστημών. Ασκεί μάχιμη Δικηγορία από το 2007 ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας (Δικηγόρος παρ’ εφέταις). Έχει εκλεγεί δύο φορές στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας,  ασκώντας τα καθήκοντα του Ταμία από το 2014 έως σήμερα

Νίκος Κοροβέσης

KOROBESHS

KOROBESHS

 

Κάτοχος HND στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων. Διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Κακόβατος του Δήμου Ζαχάρως, ενώ είναι και ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης (εστιατόριο) «Μουριές» στην ίδια περιοχή. Είναι μέλος του μητρώου πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Άννα Κορτέση

anna kortesi

anna kortesi

Στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων (τα τελευταία έτη στην Ταξιαρχία Πεζοναυτών), με σπουδές στα Τουριστικά, αλλά και στην Δημόσια Διοίκηση. Κατοικεί μόνιμα στο Περιστέρι Ηλείας. Είναι συγγραφέας έξι βιβλίων, προσφέροντας τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ είναι πρωταθλήτρια σκοποβολής στο ραβδωτό τυφέκιο και αθλήτρια της ελεύθερης αναρρίχησης. Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Εθελοντικής ομάδας «Στήριξη» για άτομα ΑΜΕΑ, πρόεδρος και ιδρύτρια του συλλόγου «Μαμάδες Ν. Ηλείας» , πρόεδρος του «Πολιτιστικού συλλόγου Περιστερίου Δ.Ηλιδας», γραμματέας στην πανελλήνια εθελοντική ομάδα «Προσφέρω» και έχει βραβευτεί για την εθελοντική της προσφορά.

Μαρία Μπίλια

bilia mar

bilia mar

Δικηγόρος. Γεννήθηκε στη Γαστούνη, όπου και τελείωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έλαβε πτυχίο Νομικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1999 ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ από το έτος 2010 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας. Το 2014 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Πηνειού και από τον Μάρτιο του 2017 μέχρι σήμερα διατελεί Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πηνειού. Είναι ιδρυτικό μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Πηνειού και μέλος της θεατρικής ομάδας Γαστούνης.

Ευαγγελία Μπούρα

Κτηνίατρος, υπάλληλος του Τμήματος Κτηνιατρικής στην ΔΑΟΚ Ηλείας. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Επιστήμες (MSc) «Food Regulatory Affairs» από το Πανεπιστήμιο Ulster στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δήμητρα Μπράτη

 MPRATH 1

MPRATH 1

Επιχειρηματίας. Απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος διπλώματος ειδίκευσης στην Αγγλική Γλώσσα από το Πανεπιστήμιο του Μπάθ στην Αγγλία.

Δημήτρης Νικολακόπουλος

NIKOLAKOPOYLOS

NIKOLAKOPOYLOS

Φυσικοθεραπευτής. Γεννήθηκε στον Πύργο και έλαβε πτυχίο από την Πανεπιστημιακή Σχολή Φυσικοθεραπείας του Βουκουρεστίου. Υπήρξε επί σειρά ετών φυσικοθεραπευτής στην ιστορική ομάδα του Πανηλειακού και στην ομάδα μπάσκετ του Κόροιβου Αμαλιάδας. Υπήρξε και ο ίδιος όμως ερασιτέχνης αθλητής σε σωματεία της Ηλείας.

Χρήστος Ξουρής

KSOYRHS

KSOYRHS

Δικηγόρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτος προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στον τομέα Εκκλησιαστικού Δικαίου στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και με εξειδίκευση στο αντικείμενο της Ελεγκτικής Δημοσίου από το ίδιο πανεπιστήμιο. Είναι επίσης φοιτητής στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Εκκλησιαστικού και Κανονικού Δικαίου με έδρα την Αθήνα και μέλος πολλών συλλόγων στην περιοχή που κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ενώ διετέλεσε για τέσσερα χρόνια ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδος.

Πανάγος Παντελάκος

PANTELAKOS

PANTELAKOS

Υποστράτηγος ε.α. Γεννήθηκε στον Ξηρόκαμπο Αρχαίας Ολυμπίας. Αποφοίτησε από την Σχολή Ευελπίδων ως Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Υποστρατήγου το 2009. Από το 2014 είναι δημοτικός σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας, διατέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ σήμερα είναι αντιδήμαρχος, με αρμοδιότητα τα θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ιωάννα Μαρία ( Μαριάννα ) Σταθοπούλου

Δικηγόρος. Γεννήθηκε στον Πύργο και έλαβε πτυχίο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ως υπότροφος του ιδρύματος Ιωάννη Λάτση. Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 2006,μ ενώ το 2017 εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας.

Αρίστος Χατζηπαππας

xmjgcxdskw

xmjgcxdskw

Αλιέας. Γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι κάτοχος διπλώματος κυβερνήτη Β' της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού. Υπήρξε αντιπρόεδρος πελαγικών ψαριών στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει τιμηθεί με τον έπαινο της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, ενώ έχει λάβει πολλούς επαίνους από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για τη διάσωση ναυαγών. Παράλληλα, έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Κυλλήνης και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης. Είναι ιδυτικό μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κυλλήνης.

Γιώργος Χήνος

xinos 3c

xinos 3c

Οδοντίατρος. Γεννήθηκε στον Πύργο και είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, ενώ έχει εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος Πύργου, αλλά και νομαρχιακός σύμβουλος Ηλείας. Υπήρξε δύο φορές, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας.

ΠΗΓΗ:.ilia24.gr

Σχετικά Άρθρα