Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 21:30

Λιατσής για το Επαρχείο και την προσέλκυση τουριστών: «Είδηση» τα αυτονόητα !

Στο λόφο του Επαρχείου βρέθηκε ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής,

μαζί με τον αντιδήμαρχο Πρασίνου,τον μηχανικό της ΔΕΥΑΠ  Τάκη Βασιλόπουλο και υπευθύνους υπαλλήλους διαφόρων υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας προσέλκυσης τουριστών στην πόλη, ο κ. Λιατσής δήλωσε ότι δεν φτάνει να καλείς, πρέπει και να έχεις να επιδείξεις κάτι καθαρό και σωστό

«Το πείραμα να φωτίσουμε το πρανές πέτυχε και τώρα εξυπηρετούμε τις λεπτομέρειες που έχουν σχέση με το Επαρχείο. Τα σπασμένα καλαθάκια, από το χώρο που δεν έχει πράσινο, τα κατεστραμμένα  αγάλματα, το γλυπτό της Εθνικής Αντίστασης …

Εμείς θα φροντίσουμε να γίνει και η Παιδική χαρά και ο χώρος να είναι δελεαστικός και απολύτως επισκέψιμος για τους ξένους» είπε .

Ο κ Βασίλης Αθανασόπουλος, αναφέρθηκε στη σημασία που αποδίδει η τεχνική υπηρεσία  στην καθημερινότητα και την λεπτομέρεια :  σβήσιμο των γκράφιτι,  αντικατάσταση φθαρμένων μαρμάρων κ.α Απηύθυνε δε παράκληση στους πολίτες,  να φυλάξουν οι ίδιοι την  περιουσία δήμου και πόλης.

Ο κ. Τάκης Βασιλόπουλος, εκ μέρους της ΔΕΥΑΠ, είπε ότι βοηθούν να αλλάξει μορφή ο λόφος Επαρχείου.  «Ήδη έχουμε επισκευάσει την  κρήνη  του Επαρχείου και θα βοηθήσουμε και στην επισκευή των δημόσιων τουαλετών,  ώστε  να μπορούν να εξυπηρετούν τους επισκέπτες».

 

Πηγή:ilia24.gr

Σχετικά Άρθρα