ilia24.gr
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 10:17

Οι σημερινές προβλέψεις των ζωδίων Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Οι σημερινές προβλέψεις των ζωδίων Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Η ημέρα ξεκινά με μία θετική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χείρωνα! Το εξάγωνο αυτό θα βοηθήσει στη βελτίωση οικονομικών αλλά κι αισθηματικών υποθέσεων αλλά και στην απαλλαγή από παλαιά προβλήματα, ιδίως για Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

Κριός
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, οποιαδήποτε μετακίνησή σου θα είναι ευχάριστη κι εποικοδομητική! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τη χαρά του φλερτ, και, πού ξέρεις, μέσα από το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να προκύψει μία νέα συναρπαστική σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική επικοινωνία με τον σύντροφό σου και καταφέρνεις να την πετύχεις! Η συζήτηση είναι η λύση που θα σας φέρει πιο κοντά και ίσως, μάλιστα, πάρετε μία κοινή ωφέλιμη απόφαση, σήμερα!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σήμερα, πολλά σημαντικά για ‘σένα θέματα και σχέσεις στη ζωή σου σταθεροποιούνται και βελτιώνονται, ακριβώς όπως εσύ επιθυμείς! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις τη ζήλια και την κτητικότητα προς τον σύντροφό σου κι αντ’ αυτού απολαύστε μαζί ερωτικές κι αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα θετικές εξελίξεις σήμερα, ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις αμέσως αυτό! Κάποιος κρυφός θαυμαστής, σταδιακά, αποκαλύπτεται!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σήμερα, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές εξομαλύνονται και βελτιώνονται! Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις θα είναι θετικές για ‘σένα! Διορθώνεις λάθη που έκανες στο παρελθόν, κλείνεις πληγές, πιθανόν κάνεις τώρα μία νέα γνωριμία, το γλεντάς, φλερτάρεις και, ναι, ίσως τώρα βρεις τον μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σήμερα θα σου κάνει μία χαρούμενη πρόταση, που θα αλλάξει και θα βελτιώσει κατά πολύ τη σχέση σας!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σήμερα, φρόντισε να ακούς χωρίς δισταγμό τη διαίσθηση και το ένστικτό σου, ξεπερνώντας άγχη, φοβίες κι ανασφάλειες του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος και απολαμβάνεις τη μαγεία ενός κρυφού παρασκηνιακού έρωτα, προφυλάξου από αποκαλύψεις που ενδεχομένως να πλήξουν σοβαρά τη σχέση σου κι ίσως προκαλέσουν και ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, επιστράτευσε τη λογική σου, πριν μπλεχτείς σε μία ερωτική ιστορία που εξιδανικεύεις κι ωραιοποιείς!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, οι φίλοι σου σε στηρίζουν, σε βοηθούν αποτελεσματικά κι έμπρακτα και σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους και τα όνειρά σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους να πετύχεις τον στόχο σου, κατακτώντας το άτομο που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι κι επιθυμείς, πολύ πιο εύκολα σήμερα, αφού με τον σύντροφό σου τα πάτε καλύτερα από ποτέ, ιδίως επικοινωνιακά!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σήμερα, θα βοηθήσει την κοινωνική σου εικόνα να βελτιωθεί στο μέγιστο. Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να βάλεις προτεραιότητα, πλέον, την ουσιαστική ερωτική δέσμευση, αν θες να βρεις κάτι αξιόλογο στη ζωή σου! Μην αναλώνεσαι σε φλερτ κι επιφανειακές ερωτικές ιστορίες! Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου για ‘σένα θα ενδυναμώσει τη σχέση σας αλλά και την αυτοπεποίθησή σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σου δίνει σήμερα πολλές επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, που θα σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι απόλυτα ευνοϊκή ημέρα! Ξεπερνάτε με τον σύντροφο παλαιά προβλήματα κι ανανεώνετε τη σχέση σας με ψυχαγωγικές μετακινήσεις ή δραστηριότητες! Εύνοια επίσης θα έχεις, αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, διεκδίκησε και πραγματοποίησε τώρα τις μεγάλες σου επιθυμίες, στόχους και σκοπούς. Αν είσαι ελεύθερος, το πάθος που αποπνέεις, η γοητεία σου, ο μαγνητισμός σου αλλά κι η ικανότητά σου να πραγματοποιείς ευκολότερα ερωτικές επιθυμίες, θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις το άτομο που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις ξανά τον έλεγχο στην ερωτική σου σχέση και να την ανανεώσεις με τον πιο ερωτικό τρόπο!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σήμερα, θα έρθουν πολλές λύσεις κι ευκαιρίες για να καταφέρεις να εξομαλύνεις μία διαπροσωπική σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες σημαντικές γνωριμίες που υπόσχονται μέλλον! Αν πάλι σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, πιθανόν να κάνει κίνηση σήμερα, για να σε προσεγγίσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την απόλυτη ανανέωση της σχέσης σου, η οποία βελτιώνεται σημαντικά και πιο ερωτικά από ποτέ, μέσα από συγκυρίες!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, θα σε βοηθήσει να κάνεις σημαντικές κι εποικοδομητικές κινήσεις και να διεκπεραιώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και τις δουλειές σου, πιο εύκολα από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις κριτική και ψυχρή συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί ενδεχομένως να τον πληγώσεις και να τον εκνευρίσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε επιφανειακό φλερτ, ανούσιες γνωριμίες κι ερωτικά παιχνίδια! Κυρίως, όμως, απόφυγε ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, που σε πλησιάζει ερωτικά, γιατί θα εκτεθείτε!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, θα σου προσφέρει καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκέδαση, δημιουργία και λάμψη! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις με ποικίλους τρόπους τη σχέση σου, εμπλουτίζοντάς τη με ρομαντισμό και πάθος! Εσύ κι ο σύντροφος σου περνάτε υπέροχα μαζί κι έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, με έντονη γοητεία και λάμψη! Πολύ πιθανόν, σήμερα, ένας νέος μεγάλος έρωτας να έρθει και, μάλιστα, μετά από πολλές κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σε ωθεί να ασχοληθείς ουσιαστικά με θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να υπάρχουν θετικές εξελίξεις με το πρώην ταίρι σου, γι’αυτό μάλλον τώρα σε απασχολεί αποκλειστικά αυτός ο έρωτας από το παρελθόν! Αν ελπίζεις στην πραγματοποίηση μίας ερωτικής επανασύνδεσης, τώρα θα έχεις την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανικότερη ημέρα για απόφαση συγκατοίκησης αλλά κι επίλυσης παλαιών προβλημάτων!

Πηγή:pillowfights.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.