ilia24.gr
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 10:48

Τα ζώδια σήμερα (Παρασκευή 16 Αυγούστου): Απωθημένα έρχονται στο φως

 
Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 16 Αυγούστου, και ποια αστρολογική όψη σε επηρεάζει

Λίγο μετά την όμορφη Πανσέληνο στις 15 Αυγούστου διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ.

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας καθώς εντείνεται ο συναισθηματισμός και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από τους γύρω σου. Στο νου μου έρχονται τραύματα του παρελθόντος και αναμνήσεις που μπορεί να σε πληγώνουν και δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς ξεκάθαρα και λογικά. Είναι ανάγκη να βρεις ισορροπία κυρίως μέσα από πρακτικά ζητήματα για να αποφύγεις πιθανή θλίψη. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές επιστροφές προσώπων που θα δώσουν άλλη διάσταση στο πάθος και το ρομαντισμό. Η διάθεσή σου φτιάχνει και δείχνεις δυνατός για να αφήσεις πίσω ότι σε πληγώνει.

Σήμερα δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για δύο και εκπλήσσοντας το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα βιώσεις μοναδικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σε αιφνιδιάζουν ανεβάζοντας κατακόρυφα τον αισθησιασμό.


Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και να στρέφεις την προσοχή σου στο να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα καθώς θέλεις να επικοινωνήσεις για να συζητήσεις μαζί τους διάφορες απόψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πιθανό είναι να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξή τους. Η εριστική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες ιδέες για συνεργασίες με φιλικά πρόσωπα που θα δώσουν νέα πνοή σε σχέδια που έχεις.

Σήμερα ξαφνικές έξοδοι με φιλικές παρέες  μπορούν να εξελιχθούν μοναδικά και να δώσουν ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα σας φέρει πιο κοντά ο κοινός τρόπος σκέψης.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά να αναλαμβάνεις και σου δημιουργούν άγχος. Έχεις τη δυνατότητα να δείξεις την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα που διαθέτεις για να καταφέρεις να κάνεις σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου εξέλιξη. Απέφυγε τις  κόντρες με ανωτέρους σου γιατί δεν θα σε βοηθήσουν στα όποια σχέδια σου. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να φέρουν και πάλι στο προσκήνιο προτάσεις επαγγελματικές του παρελθόντος που θα σηματοδοτήσουν για εσένα νέες ευκαιρίες και σημαντική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα.

Σήμερα μην επιτρέψεις στην ένταση της δουλειάς να επηρεάσει τη σχέση σου. ο ρομαντισμός θα εκπλήξει θετικότατα το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα εκτοξεύσει το συναισθηματισμό και την τρυφερότητα.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ καθώς η χαρά απογειώνεται. Είναι σημαντικό για εσένα να βγεις, να συζητήσεις, να διασκεδάσεις και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για να το κάνεις. Φλερτάρεις μοναδικά και εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που κινείσαι. Πρόσεξε μόνο γιατί η αμέλεια μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη σε ότι αφορά την καθημερινότητα που θα σε εκθέσω. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικές προσκλήσεις και από το φιλικό περιβάλλον που θα οδηγήσουν σε όμορφες στιγμές επικοινωνίας και ξεφαντώματος.

Σήμερα μία αιφνιδιαστική εκδρομή στην ύπαιθρο είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι αιφνιδιαστική γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει το ερωτικό στοιχείο. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στο φως και δεν σου είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν θα διστάσεις να εκτονωθείς στο/η σύντροφο ή σε πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεται σε οικονομικό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα και εμπόδια στην εξέλιξη των οποίων υποθέσεων σου. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να υπάρξουν αιφνιδιαστικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά και στα οικονομικά σου. Αφέσου στη διαίσθηση ρίσκαρε και δεν θα χάσεις

Σήμερα η ένταση μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στη σχέση σου, ανέτρεψε τα δεδομένα και δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να βιώσεις απόλυτα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου και θα δημιουργήσουν έντονο καρδιοχτύπι.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν τις διαταράξει τις ισορροπίες σε σχέση με το ταίρι ή του συνεργάτες. Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να εκφράζεις αυτά που σκέφτεσαι και πιστεύεις καθώς μπορεί να συμβιβαστείς σε καταστάσεις  που δεν σου ταιριάζουν και επί της ουσίας να καταπιέζεσαι. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες που θα εξελιχθούν σε συνεργασίες και θα ανοίξουν νέους δρόμους για σένα. Ξαφνικές έξοδοι με το/η σύντροφο ή συνεργάτες μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Σήμερα κάνε την έκπληξη και συνδύασε το ταίρι σου με μία βραδιά γεμάτη έρωτα και διασκέδαση και δεν θα χάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει από το πουθενά και να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις από δω και στο εξής.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και προσανατολίζεσαι σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που καλείσαι να αναλάβεις στη δουλειά καθώς φαίνεται να αγχώνεσαι και να πιέζεσαι. Η γρήγορη αντίληψη και η τελειομανία που σε διέπει είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν στο να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεχε γιατί η νευρικότητα μπορεί να εκτονωθεί σε συναδέλφους και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο  μπορεί να προκαλέσει συζητήσεις στο εργασιακό περιβάλλον που να αφορούν τη βελτίωση των οικονομικών σου αποδοχών καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσφορά σου.

Σήμερα δώσε άλλη διάσταση στην καθημερινότητα, συζήτησε με το ταίρι σου και βρες πρωτότυπες λύσεις που θα αποφορτίσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σε αιφνιδιάσουν μέσα από το εργασιακό περιβάλλον και θα εντείνουν τον πόθο και τον ερωτισμό.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και η χαρά είναι στα ύψη καθώς νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό στο περιβάλλον. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί καθώς φλερτάρεις επιδιώκοντας να επιβεβαιωθείς από πιθανές νέες κατακτήσεις. Η τέχνη παίζει σημαντικό ρόλο στην ημέρα αφού δεν θα χάσει ευκαιρία να παρακολουθήσεις θέατρο ή κινηματογράφο που σου δημιουργούν ευφορία. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις για διασκέδαση με παρέες που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Κεραυνοβόλοι έρωτες έρχονται στη ζωή σου για να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Σήμερα άδραξε την ευκαιρία για πρωτότυπες εξόδους και δράσεις με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες έρχονται για τα καλά για να δονήσουν την ερωτική σου ζωή από εδώ και στο εξής. 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και νιώθεις έντονα ότι θέλεις να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες με την οικογένειά σου. Στρέφεσαι στο οικείο περιβάλλον όπου επιδιώκεις να νιώσεις ζεστασιά, θαλπωρή, ασφάλεια. Η εσωστρέφεια κάνει την εμφάνισή της καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα των τελευταίων πεπραγμένων σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξεις την κυκλοθυμία καθώς θα δημιουργηθούν προβλήματα με το οικείο περιβάλλον. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξουν πρωτότυπες ιδέες για την επίλυση οικογενειακών θεμάτων που μπορεί να σε απασχολούν. 

Σήμερα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες στο προσωπικό σου χώρο είναι βέβαιο ότι θα συνδυάσεις θετικά το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ξαφνικά μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που να σε αναστατώσει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου για επικοινωνία. Οι στιγμές μαζί τους μπορούν να δώσουν σημαντικές συζητήσεις και έντονο κοινωνικό σχολιασμό. Πιθανές είναι οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα είναι ανάσα φρεσκάδα στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για πάρτι και εκδηλώσεις όπου δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές νέες γνωριμίες που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. 

Σήμερα η επικοινωνία και η διάθεση για διασκέδαση βρίσκονται στα ύψη, κάνε την ανατροπή με μία κοντινή απόδραση θα απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φωτεινό περιβάλλον που θα σε κεραυνοβολήσουν και θα εκτοξεύσουν το συναίσθημα.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και στο πώς θα δρομολογήσεις νέα σχέδια που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου. Είναι ιδανική μέρα για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να σε αγχώνουν. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ξαφνικά έσοδα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον ή για νέες πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να θέλεις να δρομολογήσεις με τη βοήθεια των οικείων σου. 

Σήμερα το πάθος και ο αισθησιασμός μπορεί να εκτοξευθούν στα ύψη δημιουργώντας άκρως ερωτική ατμόσφαιρα που θα αιφνιδιάσει το σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου απογειώσουν το ερωτικό παιχνίδι.

Ιχθύες

Σήμερα θέλεις να είσαι το επίκεντρο στη σχέση σου και μπορείς να το πετύχεις αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου με στιγμές διασκέδασης και έντονο ερωτισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σε ξαφνιάσει και θα σου δώσει νέα ώθηση σε προσωπικό επίπεδο. 

 

PHGH:https://www.ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.