ilia24.gr
Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020 10:09

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου: Δίδυμε, ώρα για «κούρεμα» στις απαιτήσεις

 
Δυσκολίες για τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος

Μια αρκετά βεβαρημένη και με διάφορους τρόπους εβδομάδα. Ιδιαίτερα βεβαίως για τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) και δη για τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων. Για την Ελλάδα περιμένουμε κάποιες καλύτερες συνθήκες από τις 14 Μαΐου και μετά.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Γενικά

Αισθηματικά

Η σταθερότητα που αποπνέει η σχέση σου σε βοηθά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δημιουργήσεις ασφαλές περιβάλλον για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δημιουργεί προϋποθέσεις για μακροχρόνια παρουσία στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να εγκλωβίζεσαι σε ότι σου προκαλεί ασφάλεια δεν βοηθά να διαχειριστείς με αντικειμενικό τρόπο οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις ιδανικές λύσεις που θα καλύπτουν τόσο εσένα όσο και τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας (3-9/5): Βαριές ενέργειες με Πανσέληνο στον Σκορπιό

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να επικοινωνήσεις με ευκολία απόψεις και ανάγκες που έχεις. Παράλληλα όμως δεν σε διακρίνει η διάθεση να καταλάβεις τι πραγματικά ικανοποιεί και τους άλλους κάτι που θα δημιουργήσει δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να δείξεις διάθεση για κατανόηση στο ταίρι σου καθώς το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν θα βοηθήσει στην θετική εξέλιξη της σχέσης. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, σημαντικό είναι να είσαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις που μπορεί να μην σου είναι οικείες και να σε ξενίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις πραγματικότητα τις ιδέες σου σε σχέση με την καριέρα. Η διάθεση να αποδεχθείς και να αξιοποιήσεις νέες προτάσεις θα αποβεί ιδανική καθώς θα σε βοηθήσει να δεις σφαιρικά τι μπορεί να σε εξέλιξη επαγγελματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η εσωστρέφεια είναι έντονη και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα εκπλήξουν τους γύρω σου. Φρόντισε να δώσεις την κατάλληλη προσοχή σε καταστάσεις που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου και την προσωπική σου πορεία.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου είναι όαση μέσα στις δυσκολίες που πιθανά αντιμετωπίζεις καθώς η παρουσία του αποτελεί σταθερή αναφορά και βάσεις στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος θέλεις να διεκδικήσεις με δυναμισμό το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν θα διστάσεις να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες για να έρθεις κοντά του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεων που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βρεις την συγκέντρωση σου και να ξεφύγεις από πιθανές ευαισθησίες και αναμνήσεις που ταλαιπωρούν το μυαλό σου και δεν επιτρέπουν να δεις ρεαλιστικά τις επόμενες κινήσεις σου.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με το οικογενειακό περιβάλλον και να εκφράσεις πιθανά ζητήματα που σου δημιουργούν φόβους θα οδηγήσει στην σταθεροποίηση των σχέσεων και σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου αποτελεί σταθερό πυλώνα στη ζωή σου και με τη συμπεριφορά του σε βοηθά να ξεφύγεις από φόβους και εμμονές που μπορεί να ταλαιπωρείσαι. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σου δημιουργεί έντονα το αίσθημα της σταθερότητας. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για νέα σχέδια και φιλοδοξίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε διαθέσεις αλαζονείας και απαξίωσης που δεν βοηθούν στην συμπόρευση όλων των εμπλεκόμενων προσώπων.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η μέρα είναι ιδανική για να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς οι συζητήσεις μαζί τους μπορεί να είναι ανακουφιστικές και να σου δώσουν σημαντικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες και θα επιδιώξεις να τις αξιοποιήσεις.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες εντάσεις και θα δημιουργήσει το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας που χρειάζεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και θετική σκέψη, κάτι που σε βοηθά να δεις την προσωπική σου ζωή με αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να μην εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς εγκλωβίζεσαι στις δικές σου πεποιθήσεις και απόψεις και δεν είσαι δεκτικός σε πιθανές νέες προτάσεις που μπορεί να σε εξελίξουν. Μόνο με ανοιχτό πνεύμα θα καταφέρεις να δεις πραγματικά τι μπορεί να σε βοηθήσει για να φτάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά σε φιλοσοφικά ζητήματα και επιμορφωτικά θέματα που θέλεις να ασχοληθείς. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες.

Αισθηματικά

Η ευχάριστη διάθεση που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή σε βοηθά να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που θα σου φτιάξει το κέφι και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου με τον έντονο αισθησιασμό που αποπνέει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στην ημέρα. Έχεις την ευκαιρία να τα διαχειριστείς με ωριμότητα και αποφασιστικότητα καθώς δείχνεις έτοιμος να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές ανασφάλειες για το εισόδημά σου. Σε αυτό συμβάλλει και το εργασιακό περιβάλλον σου.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, με την Σελήνη να περνάει στο ζώδιό σου νιώθεις την ανάγκη να βγεις από την εσωστρέφεια και να εκφράσεις με δυναμισμό συναισθήματα και ανάγκες. Ξέρεις τι θέλεις από το περιβάλλον σου και αυτό σε βοηθά να εκφραστείς με ωριμότητα αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό και τον παρορμητισμό σου.

Αισθηματικά

Η σταθερότητα που θέλεις την προσωπική σου ζωή επιτυγχάνεται καθώς το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δείχνει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσένα και θέλει να δημιουργήσει μακροχρόνια βάση στη σχέση σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιχειρηματικές προτάσεις και οικονομικές συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο και οφείλεις να δείξεις αντικειμενικότητα και ρεαλισμό αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς και να βγεις κερδισμένος. Η καχυποψία δεν βοηθά πάρα σου δημιουργεί εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε εντάσεις.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν δείχνεις να έχεις την διάθεση να αντιληφθείς πραγματικά τι θέλουν οι άλλοι από εσένα. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας θα προκαλέσει εκνευρισμό και κόντρες.

Αισθηματικά

Μην αφεθείς σε σκέψεις που εντείνουν το συναισθηματισμό και δεν σου επιτρέπουν να δεις ευδιάκριτα τι προσφέρει το ταίρι σου με την παρουσία τους στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή προσώπου από το παρελθόν που θα δημιουργήσει έντονη συναισθηματική φόρτιση και θα οδηγήσει στην εσωστρέφεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις εντάσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου επιδιώξεών. Παράλληλα καλό είναι να απεγκλωβιστείς από παγιωμένες αντιλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να δεις την ουσία σε νέες προτάσεις που μπορεί να έχεις.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα καθώς μέσα από αυτά θα μπορέσεις να αντιληφθείς ποιοι είναι οι στόχοι που πραγματικά θέλεις να επιτυχείς στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

Αισθηματικά

Η συμπόρευση με το ταίρι σου σε κοινά σχέδια που έχετε δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συντεταγμένη δράση. Η καλή συνεργασία μεταξύ σας λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό φιλικό πρόσωπο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα, η ωριμότητα και η σταθερότητα που αποπνέει σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι έχεις απόλυτη αντίληψη σε εργασιακό επίπεδο και ξέρεις πώς να διαχειριστείς καταστάσεις στη δουλειά που μπορεί να σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονικές συμπεριφορές που δεν αφήνουν περιθώρια για αρμονική συνεργασία με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, είσαι ευδιάθετος και αυτό δημιουργεί ανάλογη ατμόσφαιρα και στο περιβάλλον που κινείσαι. Η διάθεση να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και εγωκεντρικές διαθέσεις που τελικά θα δυσαρεστήσουν τους γύρω σου. Φρόντισε να αποφύγεις ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Επιδιώκεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου, όμως δείχνεις να επικεντρώνεσαι στα θέλω σου και να μην αφήνεις περιθώριο για τις δικές του απόψεις. Ο αδέσμευτος δεν πρέπει να παρασυρθείς από την ανάγκη για προσοχή που έχεις καθώς αυτό θα ενοχλήσει νέο πρόσωπο που μπορεί να επικοινωνήσεις μαζί του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις είναι ξεκάθαρες καθώς δείχνεις τι μπορεί να καταφέρεις με την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα που σε διέπει. Είναι βέβαιο ότι η επαγγελματική σου προσφορά θα αξιολογηθεί και πιθανότατα να έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση των οικονομικών σου απολαβών καθώς το αξίζεις.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η χαρά και η αισιοδοξία σε οδηγούν και καθορίζουν την επικοινωνία σου με πρόσωπα του ευρύτερου και συγγενικού περιβάλλοντος. Έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή μαζί τους καθώς δείχνεις ωριμότητα και αποφασιστικότητα για να προχωρήσεις στα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς παρέχεις στη σχέση σου την αισιοδοξία και το θετικό πνεύμα που την απογειώνει και την ανανεώνει. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που είναι πολλά υποσχόμενο και θα σε γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα με την παρουσία του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν, όμως είναι στο χέρι σου να τις αποφύγεις καθώς μπορείς να δείξεις την απαραίτητη διάθεση που θα εξομαλύνει τις όποιες αντιθέσεις. Μην επιμένεις στο να επιβάλεις απόψεις με χειριστικό τρόπο που δεν ενδιαφέρουν τους ανωτέρους σου.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει από το πρωί μπορεί να επηρεάσει την συμπεριφορά σου και να ενοχλήσει πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η ένταση προέρχεται από ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα και να αφήσεις πίσω σου μία για πάντα.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διάθεση για επικοινωνία που υπάρχει με το ταίρι σου ξεφεύγοντας από απόψεις που μπορεί να σε περιορίζουν και να μην σου επιτρέπουν να δεις τι πραγματικά μπορεί να ωφελήσει τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει το πνεύμα και την περιέργεια με την συμπεριφορά του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις εμπορικές προτάσεις για συμφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο αρκεί να ξεφύγεις από προσωπικές ιδεοληψίες που δεν σου επιτρέπουν να δεις με αντικειμενικότητα ποιο είναι αυτό που πραγματικά θα αποδώσει το καλύτερο για σένα. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ζητώντας οριστική λύση.

πηγη:https://www.ethnos.gr/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κορονοϊός: Ανάρρωσε η συγγραφέας του "Χάρι Πότερ"

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.