ilia24.gr
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 12:42

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 20-26 Αυγούστου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (+special motto)

 

Κριός

Νιώθεις την δράση να ωθεί το σώμα σου να κάνει κάτι το πολύ δυναμικό και πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα έχεις την πλήρη επιρροή της Νέας Σελήνης - Έκλειψης και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου θέτοντας πολύ υψηλά στάνταρ για σένα αλλά και για τους γύρω σου. Πιθανόν να δυσκολέψεις τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω γιατί δεν θα ξέρουν ακριβώς πως να σου συμπεριφερθούν. 

Από την άλλη εσύ ίσως να μη μπορείς να ακούσεις ή να καταλάβεις τι θέλουν να σου πουν, οπότε γυρνάς την σελίδα για να δεις τις δικές σου εικόνες. 
Πιθανόν να οργανωθείς περισσότερο, με στόχο να αποκτήσεις πρακτική εμπειρία πάνω σε θέματα που τα έχεις προσεγγίσει μόνο σαν ιδέα ή μόνο σαν κατάσταση που την θεωρούσες μάλλον αγγαρεία. Τώρα θα ξεκαθαρίσεις τι είναι τελικά για σένα, αφού εφαρμόσεις κάποια πράγματα στην πράξη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζητώντας νέες εμπειρίες και δυνατότητες για εξέλιξη θα ανακαλύψεις κρυμμένες δυνάμεις εντός σου, μέσα όμως από πρωτοποριακές κινήσεις και καινούργια γνώση.

 

Ταύρος

Έχεις «στυλώσει τα πόδια κάτω» και περιμένεις να γίνει μια αλλαγή χωρίς όμως εσύ να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Γιατί ο απόλυτος εαυτός σου σε έχει «κλειδώσει» σε θέματα που αφορούν είτε την ερωτική σου ζωή είτε τις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. Παρόλα αυτά, με τις πλανητικές επιδράσεις και πιέσεις που δέχεσαι, θα «ανοίξεις» εκ των πραγμάτων και θα πάρεις αποφάσεις με βάση την συγκεκριμένη κατάσταση, οπότε θα πορευτείς τελείως διαφορετικά. Η δύναμη που θα νιώσεις θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις από μόνος/η σου κινήσειςπου θα σε φέρουν στην πρώτη γραμμή. Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να έχεις έντονη ιδιωτική λογική η οποία θα σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. 

Η σχέση με έναν άλλον Ταύρο χρειάζεται αναβάθμιση αλλά και με το Λιοντάρι πρέπει να τεθούν από την αρχή νέες βάσεις για να προχωρήσετε από κοινού, αλλιώς θα υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, η κατάσταση θα είναι μεν εύκολη ώστε να έχεις δύναμη να πραγματοποιήσεις αυτά που επιθυμείς, αλλά συγχρόνως πιεστική γιατί θα θέλεις να γίνεται το δικό σου. Η οικογένεια και γενικά οι αξίες της και οι οικογενειακοί δεσμοί θα σου δίνουν την ηρεμία και την εξασφάλιση που αναζητάς. Από την άλλη, η πίεση «να γίνει το δικό σου» θα σε ζορίζει και αν δεν προσέξεις σίγουρα θα φέρει ανατροπές σε πολλές σχέσεις. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φρόντισε να μην ξεπεράσεις ούτε τα δικά σου όρια ούτε των άλλων, γιατί σε κάποιο σημείο θα υπερβάλεις με τρόπο που δεν σε συμφέρει.

 

Δίδυμοι

Κάνεις γενικά πολλά πράγματα για να αποδείξεις ότι η επικοινωνία και οι γνώσεις είναι πάνω από όλα. Και με τον δικό σου τρόπο συνδέεσαι με άτομα που σε ενδιαφέρουν, ανταλλάσεις απόψεις, δημιουργείς σε καλλιτεχνικό επίπεδο αλλά κάνεις και καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα σε υποστηρίξουν στην καριέρα σου ή σε οτιδήποτε κάνεις αυτή την στιγμή. Γιατί θα βρεις άτομα που έχουν ένα ταίριασμα μαζί σουκαι θα νιώσεις τη σιγουριά ότι επιτέλους κάποιος μπορεί να σε ακούσει και να σε καταλάβει. Γενικά, τα χρήματά σου και οτιδήποτε αφορά το υλικό κομμάτι θα έχεις την τάση να το προστατεύεις και αυτό σου κάνει πολύ καλό. 

Από την άλλη, ο Ερμής που είναι ο πλανήτης σου πάντα σε επηρεάζει και τώρα που είναι ανάδρομος σου δημιουργεί μεγαλύτερη εσωστρέφεια στη σκέψη και στον λόγο. Τελικά, μέσα στις τρέχουσες συνθήκες, πράττεις με λογική και κυρίως με πρακτικότητα σε όλα τα θέματα. Αν κιόλας έχεις ταλέντο στα χέρια, μπορεί να σκαρφιστείς μικρές πατέντες ή κατασκευές με στόχο να οργανώσεις περισσότερο το σπίτι σου ή ένα χώρο που θέλεις. Οπότε όλο αυτό θα σε ευχαριστήσει γιατί θα δεις να τακτοποιούνται άμεσα πολλές δουλειές ή εκκρεμότητες. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις ευτυχώς την πραγματικότητα και αυτό σε βάζει σε άλλες διαστάσεις, πιο «ανεβασμένες» και κυρίως συμφέρουσες για σένα.

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη μέχρι και τις 25 του μηνός θα σου δίνει τα δώρα της και θα σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα. Μετά, το παιχνίδι αλλάζει και εσύ θα πρέπει να ακολουθήσεις άλλες πλανητικές επιταγές. Οπότε θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο αυτήν τη θετική ενέργεια, γιατί οι κεραίες σου συνεχίζουν να εστιάζονται στα καλά πράγματα και να βλέπεις τη ζωή με θετική ματιά. Γενικά, βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και προσπαθείς να περάσεις όμορφα γιατί έχεις ανάγκη να συνεχίσεις να δέχεσαι θετικές δονήσεις και οτιδήποτε σου φτιάχνει τη διάθεση να το ακολουθείς και να το επικροτείς. 

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθείς σε ένα ταξίδι με άτομα που σίγουρα θα ταιριάζουν τα χνώτα σας. Επίσης, θα διορθώσεις κάποιες σχέσεις οικογενειακές ή και με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά από εσένα γιατί θα λειτουργήσεις πολύ ενωτικά. Η διάθεσή σου να ξεκινήσεις την εκμάθηση μιας καινούργιας γλώσσας ή να πάρεις μαθήματα γευσιγνωσίας ή καλλιτεχνικών κατασκευών, όπως κοσμήματα κλπ., θα σε ηρεμήσει αλλά συγχρόνως μπορεί να αναδείξει ένα χόμπι που θα σε ευχαριστεί περισσότερο από παλιά. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις καθορίσει πλέον τα όρια σου και αυτό σου δίνει προτεραιότητα να κινηθείς όπως εσύ θέλεις και βάσει του αληθινού σου εαυτού. Οπότε και η διάθεσή σου είναι αρκετά «ανεβασμένη».

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη – έκλειψη που γίνεται στις 21 του μηνός στο ζώδιο σου θα επαναφέρει μια παλιά λάμψη και αίγλη που πιθανόν να πίστευες ότι σε κάποιο βαθμό είχες χάσει. Επηρεάζεσαι περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου και θα έχεις τη διάθεση να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Όμως, μερικές φορές τίποτα δεν έρχεται με ευκολία. Γιατί η εγκαθίδρυση μιας νέας κατάστασης χρειάζεται ή να έχεις συνειδητοποιήσει πολύ καλά τι χρειάζεται να κάνεις ή έρχεται «έξωθεν» από συνθήκες που δεν ήταν προβλέψιμες. Έτσι θα γίνει κι αυτήν τη φορά. Γεγονότα πολύ δυναμικά και ιδιαίτερα θα σε αναγκάσουν να ακολουθήσεις τη νέα κατάσταση. 

Η Αφροδίτη, που μπαίνει στο ζώδιό σου από τις 26 του μηνός, θα σου φέρει τη διάθεση να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και γενικά να γιατρέψεις και να θεραπεύσεις οτιδήποτε είναι σε εκκρεμότητα ή σε αδράνεια. Ο Άρης που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε κάνει ακόμα πιο δραστήριο/α και ικανό να αποδείξεις την αξία σου τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους. Πιθανόν να κάνεις υπερβολές που όμως θα είναι μέσα στη δική σου σφαίρα δράσης και λογικής. Τα οικονομικά σου πάντως δείχνουν ανοδικές τάσεις γιατί κάνεις κινήσεις δοκιμασμένες και έξυπνες. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συγκεντρώνεις πολλά στοιχεία πάνω σου που σε κάνουν και νιώθεις βασιλιάς στο χώρο σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι επανέρχονται οι δυνάμεις σου με ανατρεπτικό τρόπο.

 

Παρθένος

Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και να σου φέρνει ιδέες αλλά και τη δυνατότητα να κερδίζεις πάνω στα θέματα που δουλεύεις. Γιατί αναγνωρίζεις τι μπορείς πλέον να καταφέρεις και τι όχι και δεν επενδύεις σε πράγματα που δεν είναι αναγκαία. Με την ανάδρομη πορεία του φέρνει στο προσκήνιο πράγματα και καταστάσεις που πιθανόν να είχες ξεχάσει, έτσι ώστε να κλείσει ένας κύκλος που είχε ανοίξει εδώ και καιρό. Στην ουσία σε βοηθάει να μην αφήσεις τίποτα στον αέρα και να νοικοκυρεύεις τη ζωή σου με κινήσεις ολοκληρωμένες. 

Το παρασκήνιο που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στη ζωή σου μπορεί να σου φαίνεται μεγάλο και υπερβολικό, όμως σίγουρα θα αναγκαστείς να το διαχειριστείς, με γενναία ξεκαθαρίσματα και αντλώντας δύναμη από τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού με κάποιο τρόπο θα δεις κατάματα τους φόβους σου και θα τους ξορκίσεις. Θα γίνουν παράλληλα κάποιες κινήσεις που στην ουσία θα σε απελευθερώνουν από πολύ ζόρικες υποχρεώσεις από άτομα με τα οποία είτε συνεργάζεσαι μαζί τους είτε από τον/την σύντροφο. Είναι πιθανό τα άτομα αυτά να θέλουν να φύγουν από κοντά σου κι εσύ να δεις αλήθειες που στην αρχή θα σου φανούν δύσκολες να παραδεχτείς. Όμως στην ουσία θα αλλάξει τελείως η ζωή σου και θα τολμήσεις πράγματα που παλιά ούτε καν είχες σκεφτεί. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ιδιαιτερότητα μιας κατάστασης σε αναγκάζει να βγεις έξω από τα συνηθισμένα σου όρια και να προοδεύσεις πολύ γρήγορα και πολύ δυνατά.

 

Ζυγός

Έχεις εκείνη την παλιά δύναμη που σε έκανε να νιώθεις ότι μπορείς να κινήσεις βουνά. Έτσι και τώρα, κάνεις την αλλαγή και στρέφεσαι περισσότερο προς το κοινό σου το οποίο “σε ακολουθεί και σε θαυμάζει”. Χωρίς να το καταλάβεις, μαζεύεις κόσμο πολύ κοντά σου, γιατί έχεις εξυπνάδα και ευστροφία στον λόγο και στην συμπεριφορά που σε κάνει παντού αγαπητό/ή. Αν διαθέτεις κιόλας κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο είναι η εποχή που θα πάρεις όλα τα εύσημα και γενικά θα λάμψεις μέσα από την έκφραση της προσωπικότητάς σου. 

Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, αφού πρώτα όμως αποφασίσεις να απελευθερωθείς και να σταθείς στα πόδια σου από εξαρτήσεις και κυρίως εξαρτημένες σχέσεις. Το σύμπαν αυτήν τη φορά είναι δίπλα σου και συναινεί στην αλλαγή για αυτό θα σου προσφέρει βοήθεια και στήριξη σχεδόν «στο πιάτο». Στο χέρι σου είναι τι απόφαση θα πάρεις και πως θα ακολουθήσεις το έργο της ζωής σου. Σαν πρωταγωνιστής ή σαν κομπάρσος; Υπάρχει πιθανότητα να αποσύρεσαι για λίγο και οι σκέψεις σου να είναι αφηρημένες, όμως θα είναι παράλληλα δημιουργικές και δεν θα σε απομονώνουν από την αλήθεια σου. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μέσα από τους γύρω σου αναγνωρίζεις τελικά την μεγάλη επιρροή που έχεις και βάσει αυτής της εκτίμησης κινείσαι πιο εύκολα.

 

Σκορπιός

Βρίσκεσαι σε μια φάση που θα κάνεις τα αδύνατα, δυνατά, να δημιουργήσεις γύρω από το άτομό σου ένα κλίμα πολύ διαφορετικό. Για αυτό θα επιδιώξεις να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν στην κεντρική σκηνή η οποία θα είναι γεμάτη λάμψη. Το σίγουρο είναι ότι θα ανεβάσεις τον πήχη ψηλά και θα αναζητήσεις να σου φέρεται πολύ ιδιαίτερα ακόμα και το αγαπημένο σου άτομο. Γιατί εύκολα θα νιώθεις την απόρριψη και την απόσταση, κυρίως αν το πρόσωπο είναι Λιοντάρι ή Υδροχόος. Και αν κάποιος/α δεν σου φέρεται σαν να είσαι το πιο ξεχωριστό άτομο στον πλανήτη, θα σε ενοχλήσει και θα φερθείς πολύ εγωιστικά και απολυταρχικά. Για αυτό θα πρέπει να παρατηρείς τον εαυτό σου και, σε περιπτώσεις που νιώθεις ότι θα ξεφύγεις, να «το μαζεύεις» με κάποιον τρόπο, σκεφτόμενος/η ότι είναι κρίση η οποία θα περάσει. Αυτό που χρειάζεται να κρατήσεις είναι τη ζεστασιά και τη μεγαλοσύνη που μπορεί να νιώσεις μέσα στην καρδιά σου αλλά και τη λύτρωση, αν συγχωρήσεις κάποια συγκεκριμένα άτομα που σε είχαν πληγώσει στο παρελθόν.

Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα έχεις μεγαλύτερη πίεση να αποδείξεις την αξία σου είτε με την εμφάνισή σου είτε με κινήσεις που τις θεωρείς απαραίτητες για να «φανείς» στην επαγγελματική σκηνή. Σίγουρα θα γίνουν υπερβολές και μέσα από εκεί θα δεις τον εαυτό σου με ένα τρόπο διαφορετικό, που μέχρι τώρα ούτε και εσύ είχες συνηθίσει. Αυτό που μπορεί «να σε εκπαιδεύσει» είναι αυτό που θα σε… παιδέψει για να δεις μια καθαρή αλήθεια που αφορά τον εαυτό σου αλλά και τον τρόπο που χειρίζεσαι την εικόνα σου– είτε την κοινωνική είτε την επαγγελματική. Το πόρισμα που θα βγάλεις τελικά είναι πως έχεις ανάγκη για ένα τουλάχιστον διάστημα να είσαι δυνατός/η και λαμπερός/ή και ό,τι προκύψει.Το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος είναι σταθερή αλλά δύσκολη αξία στη ζωή σου. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το μεγάλο άλμα θα το κάνεις. Είτε μέσα από έμπνευση είτε από εσωτερική καθοδήγηση είτε από δυσκολία, τελικά η αρχή θα γίνει.

 

Τοξότης

Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση αφού ξεμπερδεύεις σιγά-σιγά από υποχρεώσεις κυρίως οικογενειακές και γενικά από οτιδήποτε θεωρούσες μπελά ή βάρος. Οι εντάσεις θα μειώνονται και μαζί και τα υποθετικά συμβόλαια που σίγουρα δεν ήταν απόλυτα δική σου ευθύνη ή υποχρέωση, αλλά ως καλός/η άνθρωπος τα είχες όλα επωμιστεί. Όλα βαίνουν προς μια κατεύθυνση που σου είναι εύκολο να κινηθείς και να την περπατήσεις. Οπότε, έχεις αρχίσει και νιώθεις καλά, γιατί τα πάντα μπορείς να τα ορίσεις πιο εύκολα και με τρόπο ιδιαίτερο και πολύ προσωπικό. Έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και θα σου δοθεί η δυνατότητα να πετύχεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Γιατί θα έχεις τη διαίσθηση και την εσωτερική σιγουριά ότι αυτό που κάνεις είναι το καλύτερο για σένα αλλά και για τους ανθρώπους σου. 

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σου είναι πολύ εύκολο αυτήν τη φορά. Μερικές φορές απογοητευόσουν επειδή συνήθως ακολουθούσες άλλους για να μην τους χαλάσεις το χατίρι, τώρα όμως ξέρεις προς τα που θέλεις να πας και τι να περιμένεις και για αυτό θα έχεις επιτυχία σε ό,τι κάνεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο χωρίς όμως να το πάρεις επί πόνου ή να έχεις φοβίες είναι το θέμα της διατροφής σου, όπου χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς καλύτερα ενημερωμένος/η για το τι μπορείς να φας και τι όχι. Γιατί μια πιθανή ευερεθιστότητα στο έντερό σου μπορεί να σε εμποδίσει να κάνεις όλες τις κινήσεις που θέλεις. Άρα επιστράτευσε την προσοχή σουεκεί και μείνε όσο μπορείς περισσότερο οργανωμένος/η στην καθημερινότητά σου για να μπορείς να φτάσεις στον ψηλότερο σου στόχο. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεις καινούργια πράγματα να δράσεις και μέσα από αυτά βιώνεις πολύ διαφορετικά την πραγματικότητά σου. Όλα είναι με το μέρος σου για αυτό μην κάνεις πίσω.

 

Αιγόκερως

Περνάς κάποιες δοκιμασίες αυτό το διάστημα, χωρίς όμως να είναι κάτι ιδιαίτερα φανερό. Χρειάζεται να αποδείξεις ότι μπορείς και διαθέτεις τα κότσια να εξασφαλίσεις την μερίδα του Λέοντος στην καθημερινή σου δουλειά αλλά και σε όλες τις καταστάσεις όπου το ζητούμενο είναι να αποδείξεις με κάποιο τρόπο την προσωπική σου αξία. Όλα τα θεωρείς πολύ ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα απολαύσεις μεν την εύνοια που θα έχεις από τους στενούς σου συνεργάτες ή τον/την σύντροφό σου, αλλά από την άλλη θα νιώθεις μεγάλη πίεση να αποδείξεις ότι είσαι κάτι που πιθανόν να μην «το έχεις». Χαλάρωσε και επικοινώνησε περισσότερο με τον εαυτό σου, γιατί μπορεί να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που να είναι «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου» και τότε θα πρέπει να βγεις έξω από το κουστούμι σου και να χάσεις τον τύπο σου. Για να γίνεις ένα με τους γύρω σου που πιθανόν είναι άτομα που έχουν το εγώ τους σε τεράστιο βάθρο, θα πρέπει να κάνεις και εσύ το ίδιο, χωρίς όμως να είναι η αλήθεια σου. 

Οι προσδοκίες σου σε οικονομικό επίπεδο θα είναι υπερβολικές γιατί θα περιμένεις από συνεργάτες να σε αναγνωρίσουν και σαν αναγνώριση θα αναζητήσεις μαζί με τα άλλα και οικονομική επιβράβευση. Είναι ευκαιρία, μέσα σ’ αυτές τις αντίξοες συνθήκες, να βρεις τι ακριβώς αναζητάς είτε στις σχέσεις είτε από τον εαυτό σου είτε από τη δουλειά σου και να ακολουθήσεις αυτήν τη γραμμή. Να βρεις τα χνάρια σου μέσα όμως από δικές σου εσωτερικές διεργασίες. Διαφορετικά, η πίεση να φανείς και να κάνεις κάτι που μπορεί να μην είσαι θα γίνει αργότερα μπούμερανγκ, γιατί θα προδίδεις αυτό που είσαι στα αλήθεια. «Το φαίνεσθαι» που σε ενδιαφέρει τόσο πολύ μπορεί να μετράει προς στιγμήν, αλλά μετά θα χάνεσαι και συγχρόνως θα χάνεις και τη δύναμή σου. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, όλα αυτά θα είναι διογκωμένα και υπερβολικά. Για αυτό βρες τις ισορροπίες που θα σε βοηθήσουν να μην πέσεις στα βαθιά. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που δεν είχε φωτιστεί και αφορά κυρίως τις σχέσεις σου με τους άλλους σε οικονομικό αλλά και σε «μεταφυσικό» επίπεδο.

 

Υδροχόος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που προσπαθείς να αγωνιστείς για τα δικαιώματά σου, μέσω όμως των άλλων και αυτό σε κάνει να νιώθεις παραδομένος/η και κυρίως εξαρτημένος/η. Αν και αυτή η κατάσταση κάπως σε θυμώνει, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη που γίνεται στο Λιοντάρι, είναι «καρφωμένη» στον άξονά σου και σίγουρα θα σου φέρει τα πάνω-κάτω σε συνεργασίες αλλά και σχέσεις ή επαφές που χρειάζονται αναβάθμιση και κυρίως την προσωπική σου συμμετοχή ή σφραγίδα. Τίποτα δεν είναι εύκολο γιατί θα υπάρξει υπερπροσπάθεια από την πλευρά σου αλλά τουλάχιστον θα δεις ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι πολύ δυνατό, αφού θα το κάνεις σε συνεργασία με τα άλλα άτομα. Θα λειτουργήσεις συνεργατικά ή συντροφικά, νιώθοντας τελικά ότι είσαι το κεντρικό πρόσωπο σε μια θεατρική σκηνή όπου παράλληλα ο καθένας παίζει τον ρόλο του. Η καρδιά σου με κάποιο τρόπο θα ζεσταθεί και θα γεμίσει με φλόγες αγάπης, μεγαλοσύνης και γενικά με συναισθήματα που θα φαίνονται κάπως υπερβολικά για τα δικά σου μέτρα. 

Το μυστικό είναι ότι θα εκφραστείς και θα βγάζεις επιτέλους την κρυμμένη ζεστασιά την οποία μπορεί να έκρυβες τόσον καιρό γιατί δεν τη θεωρούσες απαραίτητη. Ο πάγος που έχεις μέσα σου θα λιώσει και θα εκδηλωθείς πιο εύκολα. 
Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στα δημιουργήματά σου που μπορεί να είναι βασικά τα παιδιά σου είτε ένας πίνακας ζωγραφικής είτε κάτι που σε κάνει να νιώθεις ζωντανός/η. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου, να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφες και ξεκούραστες ημέρες γιατί η εσωτερική πίεση εύκολα θα ανατρέπει τις σωματικές σου αντοχές. Οπότε, χρειάζεσαι μεγάλη ηρεμία και κυρίως αυτοσυγκράτηση σε υπερβολικά και έντονα συναισθήματα. Το Λιοντάρι θα σου προκαλέσει αυτήν την ένταση και εσύ θα πρέπει να ακολουθήσεις τις επιταγές του πεπρωμένου σου. Το ίδιο φυσικά μπορεί να σου δημιουργήσει και ένας Ταύρος ή ένας Σκορπιός αλλά με πιο δύσκολο τρόπο. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εμβαθύνεις και βλέπεις το αληθινό σου πρόσωπο μέσω των άλλων. Οπότε αναγνωρίζεις τι χρειάζεται να κάνεις για να μπεις ολοκληρωτικά στα παπούτσια τους.

 

Ιχθύες

Βρίσκεσαι σε μια φάση που προσπαθείς να τα δεις όλα λογικά και πρακτικάκαι μέχρι ενός σημείου τα καταφέρνεις. Αλλά το ηφαίστειο τελικά βράζει και μπορεί να εκραγείς ξαφνικά ακόμα και από την παραμικρή λεπτομέρεια που τυχόν να σου έχει ξεφύγει. Στην καθημερινότητά σου μπορεί να αναζητήσεις καταστάσεις που θα ξεφεύγουν του μετρίου και του κανονικού, γιατί θα νιώσεις κάτι το μεγαλειώδες να αναδύεται από μέσα σου και αυτό θα σε απομακρύνει από την… πεζή πραγματικότητα. Σίγουρα θα κάνεις κινήσεις που δεν θα σε εκφράζουν, αλλά δεν μπορείς να κινηθείς διαφορετικά γιατί θα νιώθεις μια φωτιά που θα σε καλεί να ανταποκριθείς στα πρωτόγνωρα συναισθήματά σου. 

Η σχέση με το Λιοντάρι θα είναι υπερβολική αλλά θα σε ταρακουνήσει, ενώ το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Υδροχόο. Οι καθημερινές συνθήκες θα χρειαστούν αναβάθμιση και στα σίγουρα θα εξερευνήσεις οτιδήποτε μπορείς για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Ευτυχώς έχεις κρατήσει ως παρακαταθήκη πολλές λογικές σκέψεις και αρκετά σχέδια για να προγραμματίσεις. Η σχέση με την οικογένεια θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια θέματα γιατί θα σου καλύψει ανάγκες και ανασφάλειες πιο εύκολα από άλλες φορές. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όταν βάζεις τον αυτόματο πιλότο να δουλεύει τα πράγματα βαίνουν καλώς. Όταν όμως υποκύπτεις στις πιέσεις του περιβάλλοντός σου, τότε γίνονται οι ανατροπές.

 

Πηγή: astrology.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.