ilia24.gr
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 10:46

Οι σημερινές προβλέψεις των ζωδίων Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Οι σημερινές προβλέψεις των ζωδίων Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα έχει μια πιο θετική και αισιόδοξη χροιά για εσένα. Η Σελήνη στον Λέοντα σου χαρίζει δύναμη, θετική σκέψη και κέφι για ζωή. Είναι καλή ημέρα για να βρεθείς με φίλους, να ανοίξεις το σπίτι σου για αγαπημένα πρόσωπα, να περάσεις όμορφα, να πεις αστεία και γενικότερα να διασκεδάσεις με απλά πράγματα και καλή παρέα. Αν είσαι και το επίκεντρό της ακόμη καλύτερα για εσένα!

Και σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα στην αισθηματική σου ζωή. Η αγάπη σου για τον σύντροφό σου γίνεται ακόμη πιο έντονη και ψάχνεις να βρεις ενδιαφέροντες και πρωτότυπους τρόπους για να την δείξεις. Γίνε εφευρετικός και δημιουργικός προκειμένου να εντυπωσιάσεις. Αν είσαι μόνος, το «παιχνίδι» αποκτά ενδιαφέρον!

Όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα μπορείς σήμερα να αναλάβεις με επιτυχία εργασίες που απαιτούν δημιουργική σκέψη. Οπότε συνεννοήσου με τους ανωτέρους και μην διστάσεις να βγεις μπροστά και να ηγηθείς ενός τέτοιου εγχειρήματος. Τα ικανοποιητικά αποτελέσματα θα ωφελήσουν την καριέρα σου. Στα οικονομικά, κινείσαι με δυναμισμό και οργάνωση, πράγμα που σιγά σιγά θα αποδώσει καρπούς.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ ικανοποιητική για την εξέλιξη των σχεδίων σου. Όσο έρχεσαι σε επαφή με τους κατάλληλους συνεργάτες θα μπορείς να βλέπεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν με γοργά βήματα. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις δέχονται θετική επιρροή, επομένως κάνε σημαντικές συναντήσεις σήμερα που είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς και να επηρεάσεις προς όφελος των συμφερόντων σου.

Η ατμόσφαιρα στα αισθηματικά σου θα είναι πολύ ζεστή. Νιώθεις έντονα συναισθήματα αγάπης για το ταίρι σου και θέλεις να κάνεις ό,τι μπορείς για να δώσεις χαρά και ικανοποίηση σε εκείνο. Έχοντας εσύ καλή διάθεση θα μπορέσεις να κάνεις και τη δική του καλύτερη. Προσπάθησέ το γιατί αξίζει!

Στην εργασία σου μπορείς να συνεργαστείς άψογα με τα πρόσωπα γύρω σου. Κουβαλάς μια αισιοδοξία και μια θετική αύρα που κάθε συνάδελφος θέλει να συνεργαστεί μαζί σου σήμερα. Σημαντικές συναντήσεις με συνεργάτες θα αποφέρουν τους καρπούς που επιθυμείς. Πρέπει να κινηθείς με σύνεση για να διευκολύνεις την ανοδική πορεία της οικονομικής σου κατάστασης.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Λέοντα και η θέση αυτή είναι αρκετά ευεργετική και για το δικό σου ζώδιο. Η ημέρα σε καλεί να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις, να αφήσεις στην άκρη ο,τιδήποτε σε κάνει να αγχώνεσαι ή να παραλογίζεσαι. Χαίρεσαι τις στιγμές σου σαν μικρό παιδί θέλεις να απολαύσεις τις χαρές με πάθος και αγνότητα. Μπορείς να εκφράσεις την γενναιοδωρία και τα ζεστά σου συναισθήματα στα δικά σου άτομα, αφιερώνοντάς τους χρόνο για να ασχοληθείς μαζί τους. Πιείτε έναν καφέ παρέα, μοιραστείτε σκέψεις, γελάστε με κάτι αστείο…

Στα αισθηματικά φαίνεται πως η ημέρα θα κυλήσει πολύ γλυκά για εσένα και το ταίρι σου. Έχεις θετική διάθεση και είσαι προσηλωμένος στις ανάγκες του συντρόφου σου. Μπορείς να του κάνεις μια όμορφη έκπληξη ή να κάνεις κάτι για αυτόν που θα τον ξεκουράσει και θα του επιτρέψει να απαλλαγεί από το άγχος.

Στην εργασία σου η καλή σου διάθεση σε βοηθάει να ξεπεράσεις αρκετές δυσκολίες. Επίσης, σε βοηθάει να μην στέκεσαι σε μικροπρέπειες και λεπτομέρειες ανούσιες που μόνο να σου χαλάσουν το κέφι μπορούν. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις ή πωλήσεις που θα σου φέρουν κέρδος.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Σελήνη που σε επηρεάζει άμεσα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι η διάθεσή σου γίνεται πιο ανάλαφρη και χαρούμενη. Δεν έχεις τάσεις εσωστρέφειας. Απεναντίας, θέλεις να βρεθείς με κόσμο, να διασκεδάσεις, να δώσεις χαρά και να γίνεις το πρόσωπο που θα μοιράσει χαμόγελα. Ο συναισθηματικός σου κόσμος αποκτάει ένταση, για αυτό θα νιώσεις την ανάγκη να πεις το «σ’ αγαπώ» στον σύντροφό σου, στους γονείς σου, στα παιδιά σου. Δύο απλές λέξεις που μπορούν να προσφέρουν τόση χαρά!

Στα συναισθηματικά σου θα περάσεις όμορφα και σήμερα. Έχεις καλή διάθεση και θέλεις με πειράγματα και αστεία να φτιάξεις το κέφι του συντρόφου σου. Μην το βάλεις κάτω αν βρεις αρχικά τείχος. Πολύ γρήγορα θα χαμογελάσει το ταίρι σου και το κλίμα θα γίνει ανάλαφρο και χαρούμενο.

Στα επαγγελματικά θα περάσεις μια όμορφη και δυναμική ημέρα. Έχεις την επιθυμία να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και αυτό δεν θα αργήσει να γίνει. Η καλή σου διάθεση δημιουργεί καλή εικόνα και παρασύρεις τους συνεργάτες με τις ιδέες και την δημιουργικότητά σου. Έξυπνες οικονομικές συναλλαγές μπορούν να σου αποδώσουν σημαντικό κέρδος σήμερα.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και τη σημερινή ημέρα. Η ψυχολογία σου συνεχίζει να είναι ανεβασμένη και τίποτα δεν φαίνεται ότι μπορεί να ανακόψει την εξέλιξή σου. Ο μόνος που μπορεί να σταθεί εμπόδιο είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Φρόντισε μόνο να μην φανείς αλαζόνας, καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι ότι τα ξέρεις όλα. Ή μήπως το επιδιώκεις; Όπως και να έχει κράτα τις ισορροπίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν και μην δοκιμάζεις την υπομονή τους.

Στα αισθηματικά θα είναι μια όμορφη ημέρα. Αγάπη, τρυφερότητα και ρομαντισμός θα κυριαρχεί στη σχέση σου με τον άνθρωπό σου σήμερα. Έχεις ανάγκη να του δείξεις το βάθος των συναισθημάτων σου και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να το δείξεις. Εξάλλου η σχέση σου είναι σημαντική και πάντα μπορεί να βελτιώνεται.  Αν είσαι μόνος, «βάλε μπροστά» για μια νέα κατάκτηση με διάρκεια.         

Στην εργασία σου θα τα πας πολύ καλά και θα καταφέρεις μέσα από τις συνεργασίες σου να φέρεις τα αποτελέσματα που θέλεις για να πλησιάσεις κι άλλο τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου έχουν υποστεί αρκετά πλήγματα, αλλά σήμερα φαίνεται ότι ευνοείται μια ενέργεια που στοχεύει στο άμεσο κέρδος.

 

Παρθένος 

Φίλε Παρθένε, το γενικότερο πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό. Δημιουργεί συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Νιώθεις μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και αισθάνεσαι την απόλυτη λογική και πειθαρχία να υποχωρεί μπροστά στην ανάγκη σου για διασκέδαση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, νιώθεις κατανόηση προς τις ανάγκες των γύρω σου και δικαιολογείς την στάση πολλών. Απόλαυσε την ημέρα με καλή παρέα, φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

Σήμερα διασκέδασε με το άλλο σου μισό και φρόντισε να φλερτάρεις είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι. Αν, λοιπόν, είσαι δεσμευμένος άφησε το συναίσθημα να σε παρασύρει και φτιάξε τέτοιο σκηνικό που θα σε κάνει να ξαναερωτευτείς τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, φλέρταρε, διασκέδασε, χόρεψε! Κάτι νέο και συναρπαστικό έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει σήμερα.

Στην εργασία σου όση ένταση και να υπάρχει η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να την διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο. Έχεις αρκετά δημιουργική ματιά και η σκέψη σου είναι γρήγορη και εύστοχη. Οι συνεργάτες θα στραφούν σε εσένα για βοήθεια και αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, κινήσου έξυπνα για να επιτύχεις το κέρδος που θα φέρει χρήματα στην τσέπη σου.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, αν και είναι Πέμπτη ακόμη, η σημερινή ημέρα σου χαρίζει ενέργεια, κέφι και καλή διάθεση σαν να ήταν Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει να αναζητάς τη διασκέδαση, το χαμόγελο και το πείραγμα. Είσαι αρκετά υπερήφανος για να ασχοληθείς με μικροπρέπειες και ασήμαντες συμπεριφορές. Προτιμάς να περάσεις τον χρόνο σου με ανθρώπους που δεν είναι τοξικοί και ξέρουν να εκτιμούν τα καλά αστεία.

Σήμερα που θα γυρίσεις σπίτι φρόντισε να κλείσεις τον υπολογιστή και να μαζέψεις τα χαρτιά σου, ώστε να μην ασχοληθείς άλλο με δουλειά. Η σχέση σου θα έχει μεγάλη σημασία για εσένα και θα νιώσεις ότι έχεις την ανάγκη να στραφείς σε αυτήν για να περάσεις όμορφα και να γαληνέψεις μετά από μια απαιτητική ημέρα.

Στην εργασία σου είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά παρά τις αντιξοότητες. Θέλεις να προβάλεις τις ικανότητές σου και δεν θα διστάσεις να αναλάβεις δύσκολα εγχειρήματα. Η σημερινή ημέρα φέρνει κέρδη και αυξημένα έσοδα αρκεί να κινηθείς κατάλληλα.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη σε κάνει να στρέφεσαι με περισσότερο ενδιαφέρον και φροντίδα στη σχέση σου. Μπορείς να κάνεις πράγματα που θα ξαναζωντανέψουν το ξεχασμένο συναίσθημα και θα δώσουν φρεσκάδα. Την ίδια διάθεση θα έχεις και για τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν επαγγελματικά και κοινωνικά. Με λίγα λόγια η ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να διορθώσεις λάθη και να βελτιώσεις τις επαφές που έχεις με κάποια άτομα.

Ο άνθρωπός σου είναι σημαντικός για εσένα και σήμερα είσαι σε θέση να του το εκφράσεις ακόμη πιο έντονα και ξεκάθαρα. Κάνε πράγματα που θα τον ενθουσιάσουν και φρόντισε να του δείξεις το βάθος της αγάπης σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα μπορεί εύκολα να προκύψει κάτι νέο και ρομαντικό. Βγες να διασκεδάσεις και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν…

Στην εργασία σου έχεις δυναμισμό και δημιουργικότητα. Απαιτητικές υποθέσεις πέφτουν στα χέρια σου και σε προκαλούν να αποδείξεις τί μπορείς να καταφέρεις. Τώρα είναι η στιγμή σου να στρέψεις τα φώτα και την εκτίμηση προς το πρόσωπό σου. Στα οικονομικά ασχολήσου με εγχειρήματα που ευνοούν το άμεσο κέρδος.

 

Τοξότης 

Φίλε Τοξότη, μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στην Πέμπτη, αλλά το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια πολύ εύθυμη διάθεση όπως εκείνη που έχει κανείς το Σαββατοκύριακο. Για αυτό μην διστάσεις να βγεις για ένα ποτό με καλούς φίλους έτσι ώστε να διασκεδάσεις, να γελάσεις και να χαλαρώσεις. Ασχολήσου με τα παιδιά, γίνε «ένα» μαζί τους, αφήνοντας το «παιδί» που κρύβεται μέσα σου να βγει στην επιφάνεια.

Η σχέση σου αποκτάει πρωτεύοντα ρόλο σήμερα. Παρά τις αγωνίες και τα τρεξίματα, το συναίσθημά σου για τον σύντροφό σου σε κάνει να βρίσκεις χρόνο για να ασχοληθείς με εκείνον και τις ανάγκες του. Δείξε του την αγάπη σου και άνοιξέ του την αγκαλιά σου για να τον κλείσεις μέσα σε αυτή, ώστε να νιώσει ασφαλής και ήρεμος.

Στη δουλειά θα έχεις μια πολύ εποικοδομητική και καλή ημέρα. Μπορείς να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, να οργανώσεις μελλοντικές δράσεις και να ανταπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία. Όπως καταλαβαίνεις μια τέτοια στάση σε «ανεβάζει» στα μάτια των ανωτέρων σου και δημιουργεί προϋποθέσεις για μελλοντικές εξελίξεις. Στα οικονομικά, κινείσαι βάση προγράμματος και σύντομα θα δεις τα καλά αποτελέσματα.

 

Αιγόκερως 

Φίλε Αιγόκερε, είναι μια καλή ημέρα η σημερινή για να περάσεις καλά. Δεν είναι από αυτές που θα σε απασχολούν οι καθημερινές έγνοιες. Απεναντίας, θα προσπαθήσεις να κάνεις γρήγορα ό,τι απαιτείται για να τις διευθετήσεις, έτσι ώστε να έχεις μπόλικο χρόνο να περάσεις όμορφα. Με ποιον θα βρίσκεσαι είναι στο δικό σου χέρι. Θέλεις να βγεις με έναν καλό φίλο; Θέλεις να μείνεις σπίτι να παίξεις με τα παιδιά; Θέλεις να βρεις χρόνο για να κάνεις το χόμπι σου; Εσύ διαλέγεις.

Η ατμόσφαιρα στον αισθηματικό τομέα είναι πολύ ζεστή και γλυκιά. Το πλούσιο και έντονο συναίσθημά σου σε κάνει πολύ προσιτό και διαλλακτικό προς τον σύντροφό σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις πράξη εκείνη την έκπληξη που είχες σκεφτεί και έψαχνες την κατάλληλη στιγμή για να την κάνεις πράξη.

Στην εργασία σου η αλήθεια είναι ότι θα είσαι πολύ μαχητικός. Δεν σε σταματάει τίποτα, καθώς έχεις καλή διάθεση και θέλεις η δουλειά σου να αναγνωριστεί όπως της αξίζει. Οπότε βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό και έτσι μπορείς να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά, μπορείς με τον τρόπο σου να οδηγηθείς στις εξελίξεις που θέλεις. Κινήσου έξυπνα και τα κέρδη θα αυξηθούν.

 

Υδροχόος 

Φίλε Υδροχόε, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία σε οδηγεί σε μια συμπεριφορά κάπως υπερβολική. Τί σημαίνει αυτό; Θα υπάρξουν στιγμές που στην προσπάθειά σου να πείσεις τους άλλους για τις ιδέες σου θα φανείς υπερβολικός ή ξερόλας. Δεν είναι ότι υπάρχει κακή πρόθεση, αλλά τα πράγματα μεγεθύνονται λίγο σήμερα. Οπότε, περιόρισε την τάση σου αυτή και κατά τα άλλα η ημέρα θα είναι πολύ διασκεδαστική. Η καλή διάθεση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ό,τι χρειαστεί.

Όμορφη η ημέρα για τα αισθηματικά. Η σχέση σου με τον άνθρωπό σου βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ευνοεί ακριβώς αυτόν τον τομέα. Η διάθεση είναι βελτιωμένη και αυτό που θέλεις είναι να είσαι καλά με το ταίρι σου. Η ισορροπία γρήγορα θα επιτευχθεί. Αν είσαι μόνος, η γοητεία και η λάμψη ανοίγουν τις πόρτες για μια νέα σχέση.

Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά και ειδικά σε ζητήματα που απαιτούν τη συνεργασία με συναδέλφους και πρόσωπα εκτός εργασιακού χώρου. Είσαι σε θέση να συναναστραφείς πολύ καλά με όποιον χρειαστεί. Από τις συνεργασίες σου μπορεί γρήγορα να προκύψει μεγάλο οικονομικό όφελος, για αυτό μην παρατάς τα όπλα.

 

Ιχθύες

Και αυτή η ημέρα θα είναι πολύ φωτεινή και χαρούμενη, φίλε Ιχθύ. Έχεις καλή διάθεση και από το πρωί κιόλας τα πράγματα θα είναι πολύ αισιόδοξα. Είναι η διάθεσή σου τέτοια που δεν σου επιτρέπει να ασχοληθείς με μικροπρέπειες και ασήμαντες λεπτομέρειες. Απόλαυσε την αγάπη, την καλή παρέα, την οικογένεια, όλες αυτά τα απλά πράγματα που δίνουν νόημα στη ζωή και σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός.

Ασχολήσου λίγο παραπάνω με το ταίρι σου σήμερα. Η σχέση σου έχει τον πρώτο ρόλο και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ισορροπία και καλό κλίμα μέσα σε αυτήν. Φρόντισε τον άνθρωπό σου, άκου τα προβλήματά του και κάνε ό,τι μπορείς να τον απαλλάξεις από την πίεση και το άγχος.

Στη δουλειά η ημέρα κυλάει πολύ όμορφα. Έχεις δημιουργική σκέψη και μπορείς να προβλέψεις εμπόδια και λάθη. Κινείσαι με στόχο να προβάλεις τα προσόντα σου, πράγμα που σύντομα θα γίνει. Η αναγνώριση δεν αργεί. Στα οικονομικά, όσο περιορίζεις τα περιττά έξοδα, τόσο θα βλέπεις την ανάκαμψη να πλησιάζει.

 

Πηγή: myastro.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.