Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 18:22

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε νοσηλεύτρια από συνοδό ασθενούς εν ώρα υπηρεσίας

  

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Ν.Μ. Πύργου με λύπη και αποτροπιασμό πληροφορήθηκε το θλιβερό περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο πύργου το Σάββατο 12-10-19, όπου συνοδός ασθενούς ΑΝΑΙΤΙΑ βιαιοπράγησε εναντίον  Νοσηλεύτριας, απειλώντας την ζωή της με πνιγμό.

 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων καταδικάζει τέτοιες επαίσχυντες πράξεις και δηλώνει πως θα υπερασπιστεί με όλες του τις δυνάμεις, στηρίζοντας με κάθε τρόπο,  τα άτομα που θίγονται.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ζητά τόσο από του εργαζόμενους του νοσοκομείου αλλά και τους πολίτες να καταδικάσουν ηθικά τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

Ο  «κύριος» αυτός προφανώς θεώρησε ότι μπορεί να συμπεριφέρεται προσβλητικά και βίαια στους λειτουργούς υγείας, που μάλιστα τους οφείλονται άδειες και ρεπό και βρίσκονται ήδη υπό εργασιακή εξουθένωση λόγω των συνθηκών υποστελέχωσης στο νοσοκομείο μας. 

Καλούμε την διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας και την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών επίσης να καταδικάσουν την επαίσχυντη αυτή πράξη.  

Καλούμε τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας να προβεί  άμεσα σε όλες τις   νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται για μια τέτοια επονείδιστη πράξη και μάλιστα στο χώρο όπου παρέχεται περίθαλψη ασθενών και να καταδείξει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ούτε αποδεκτές αλλά και ούτε ανεκτές από κανέναν.

ΠΗΓΗ:https://www.ilia24.gr

 

Σχετικά Άρθρα