Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 12:45

Το Εργατικό Κέντρο Πύργου έκοψε την πίτα του

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πύργου Βέντρας Ιωάννης

αφού καλωσόρισε τα σωματεία και τον κόσμο που παρευρέθηκαν στην Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συνδικαλισμός και ο κόσμος ο οποίος εργάζεται, αλλά και ο άνεργος, ο συνταξιούχος, ο ανασφάλιστος, η ελληνική οικογένεια και στοχοποιούνται σχεδόν όλα τα ελληνικά σπίτια.

Αναφέρθηκε δε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία η οποία δεν μπορεί να κάνει τίποτα αυτή τη στιγμή και σημείωσε ότι ίσως είναι η μοναδική στιγμή στην ιστορία που πρέπει ο εργαζόμενος να παλέψει για τα δικαιώματά του.

Η αναπληρώτρια γενική γραμματέας του εργατικού κέντρου Πύργου Χρύσα Ζούπη αφού καλωσόρισε τα σωματεία και τον κόσμο που προσήλθε για την κοπή της πίτας, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ιδιωτικών υπαλλήλων και των εμποροϋπαλλήλων με ότι αυτό συνεπάγεται. Αναφέρθηκε επίσης ότι το Εργατικό Κέντρο είναι ανοιχτό προς όλους. Όλα τα σωματεία πρέπει να έρθουμε στο εργατικό κέντρο και να μπορέσουμε να διαχειριστούμε με κοινή πορεία τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όλη η ελληνική επικράτεια και όλοι οι κλάδοι των εργαζομένων. Αναφέρθηκε στους συνταξιούχους. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας στον Πύργο. Αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα όπως η αδιαφορία των κυβερνήσεων για την κατάργηση της Κυριακής αργίας και την ξεκούραση των εργαζομένων όσων έχουν την τύχη να εργάζονται. Αναφέρθηκε ότι το 2018 να υπάρξει μία κοινή ευχή στο να είμαστε όλοι καλά και να μπορούμε.

Όλοι να αλλάξουμε κάποια θέματα που απασχόλησαν το εργατικό δίκαιο στο παρελθόν και να έρθει μία καινούργια Ελπίδα για τα νέα άτομα για τους ηλικιωμένους για τους μεσήλικες και γενικώς για όλες τις ηλικίες

Το βασικό μήνυμα της ημέρας για τα σωματεία που συμμετείχαν στην Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αλλά και για τα μέλη που συμμετείχαν από τη διοίκηση του εργατικού κέντρου ήταν να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε υγεία η οποία προηγείται όλων των προβλημάτων.

ΠΗΓΗ:ilia24.gr

 

Σχετικά Άρθρα