Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 18:19

Πύργος: «Ανάσα» για τους καταστηματάρχες έφεραν οι μέρες του Πάσχα-Φωτό

Αυξημένη κινητικότητα!

Τις ημέρες της Μ. Εβδομάδας, η πόλη του Πύργου, παρατήρησε αύξηση της κίνησης στα καταστήματά της. Σε αυτό συνέβαλαν τόσο η καταβολή του δώρου στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα για τις απαραίτητες αγορές όσο και οι χαμηλές τιμές, οι οποίες ήταν ικανοποιητικές με βάση τα οικονομικά δεδομένα που βιώνουμε σαν χώρα και ειδικότερα σαν πόλη.

Η πλατεία του Πύργου -μια εικόνα πολύ όμορφη-  ήταν πλημμυρισμένη από κόσμο, φωνές, χαμόγελα και μικρά παιδιά να παίζουν ξέγνοιαστα. Οι μέρες του Πάσχα, έκανε την πόλη μας να λάμπει από κόσμο και τα καταστήματα να έχουν μια ικανοποιητική εικόνα για αυτά.

Ο κ. Πετρόπουλος Κώστας, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, δήλωσε για την πρώτη εκτίμηση που παρατηρήθηκε όσον αφορά την αγοραστική κίνηση του Πάσχα στο ilia24.gr: «Τις  μέρες της Μ. Εβδομάδας η αγοραστική κίνηση ήταν πιο κάτω, πιο πεσμένη από πέρυσι από μια πρώτη εκτίμηση αλλά και από την επαφή που είχα με κάποια καταστήματα. Το ποσοστό της αγοραστικής κίνησης σε σχέση με πέρυσι κυμαίνεται περίπου στο 30%. Αυτά που δούλεψαν στην ίδια κλίμακα με πέρυσι ήταν τα κρεοπωλεία και τα super market».

Την δική τους εικόνα αλλά και την εκτίμηση για τα καταστήματά τους,  δήλωσαν στο ilia24.gr ορισμένοι καταστηματάρχες, μετά τις μέρες του Πάσχα.

Ο κ. Μαλλιόπουλος Παναγιώτης, ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου «Μαλλιόπουλος», δήλωσε: «Η αγοραστική κίνηση ήταν αρκετά ικανοποιητική, ήταν λίγο πιο πάνω, σε σχέση με πέρυσι. Βοήθησε το γεγονός ότι ήταν αρχή του μήνα, όπου οι καταναλωτές είχαν πληρωθεί και έτσι πραγματοποίησαν τις αγορές τους. Υπήρχε μεγάλη επάρκεια στα προϊόντα μας, για το δικό μας κατάστημα. Επίσης, συντέλεσε στην κίνηση το ότι πουλήσαμε κατά 1 ευρώ φθηνότερα το αρνί σε σχέση με πέρυσι. Είμαστε ικανοποιημένοι και ελπίζουμε οι καταναλωτές να συνεχίσουν τις αγορές τους και τώρα. Εύχομαι χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη».

Η κα Κολόσακκα Φώφη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Παιχνιδόκοσμος», ανέφερε: «Φέτος η αγοραστική κίνηση ήταν πολύ καλύτερη από  πέρυσι αν και άργησε λίγο να ξεκινήσει.

Πήγαμε αρκετά καλά, είχε πάρα πολύ κόσμο, όχι μόνο έκαναν τις αγορές τους  δημότες μας αλλά και ετεροδημότες που επισκέφθηκαν την πόλη μας κα θέλησαν να κάνουν τις αγορές τους σε εμάς.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους».

 

Ο κ. Παπαδόπουλος Γιώργος ιδιοκτήτης του καταστήματος καλλυντικών «Dust & Cream» τόνισε: «Οι μέρες του Πάσχα ήταν πολύ ενθαρρυντικές, παρατηρήθηκε μεγάλη κίνηση, στο κατάστημά μας, όπου και κορυφώθηκε τις δύο τελευταίες μέρες, Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο. Ακόμα και σήμερα έχει κίνηση και πιστεύω θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα. Οι καταναλωτές έχουν πολύ καλή διάθεση για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και σε αυτό συμβάλλει φυσικά  και ο καλός καιρός. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που πραγματοποίησε αλλά και πραγματοποιεί τις αγορές του στο κατάστημά μου. Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο».

 

Η κα Ασημακοπούλου Χρύσα, ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Φάρος», επισήμανε: « Η αγοραστική κίνηση τις ημέρες του Πάσχα ήταν αρκετά ικανοποιητική.

Νομίζω πως έπαιξε ρόλο ο καλός καιρός αλλά και το γεγονός ότι επισκέφθηκαν την πόλη μας αρκετοί ετεροδημότες.

Στα δικά μας είδη εμείς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, ο κόσμος μας προτίμησε και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο».

 

 

Η κα Ιωάννα Αναστοπούλου, υπεύθυνη του Αρτοζαχαροπλαστείου «Τσουκαλάς», ανέφερε: «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι φέτος, σε σχέση με πέρυσι. Σημειώθηκε μεγάλη κίνηση η οποία και κορυφώθηκε τις τελευταίες μέρες.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας προτίμησε για τις ιδιαίτερες γλυκές προτάσεις δώρων τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη».

 

Η κα Ελισάβετ Πανταζοπούλου, από το ανθοπωλείο «Πανταζόπουλος», τόνισε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένη σε σχέση με πέρυσι. Ο κόσμος μας προτίμησε για να πραγματοποιήσει τις αγορές του, επιλέγοντας είτε τα στεφάνια για τον Επιτάφιο είτε πανέμορφα λουλούδια για να κάνει δώρο στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ελπίζουμε να συνεχιστεί η αγοραστική κίνηση σε αυτά τα επίπεδα».

Πηγή: ilia24.gr

Σχετικά Άρθρα