ilia24.gr
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 09:44

ΠΥΡΓΟΣ: Τους πρώτους υποψηφίους παρουσίασε ο Χρήστος Γιάνναρος

 

Με  συνέντευξη τύπου στο μικρό συνεδριακό της Π.Ε Ηλείας έγινε παρουσίαση  των πρώτων υποψηφίων που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Πύργου

 

 Η ενδυνάμωση του ΚΚΕ στςις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές όπου ο λαός θα πρέπει να βγει όσο γίνεται πιο ενισχυμένος, για να μπορεί από καλύτερες θέσεις ν’ αντιμετωπίσει την συνεχιζόμενη βάρβαρη αντιλαϊκή λαίλαπα, ήταν το βασικό σύνθημα που έδωσε σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου με την Λαϊκή Συσπείρωση Χρήστος Γιάνναρος κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο μικρό συνεδριακό της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Ο Χρήστος Γιάνναρος αναφέρθηκε στις αντιλαϊκές και βάρβαρες πολιτικές που εφάρμοσαν οι τελευταίες κυβερνήσεις συμπεριλαμβανομένης και της τωρινής του ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα με αποτέλεσμα την φτωχοποίηση των λαϊκών στρωμάτων τονίζοντας μεταξύ άλλων οτι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο λαός θα πρέπει να ενισχύσει το ΚΚΕ ώστε αυτό να ισχυροποιηθεί στις τοπικές κοινωνίες για να μπορέσει να επιλύσει βασικά ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των απλών πολιτών που βιώνουν μια ζοφερή οικονομική πραγματικότητα.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων "Βρισκόμαστε στην αφετηρία της προεκλογικής περιόδου, μιας πολλαπλής εκλογικής μάχης για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, την Ευρωβουλή και το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Την κρίσιμη αυτή εκλογική μάχη την βλέπουμε ενιαία, γιατί ενιαία είναι τα προβλήματα, ενιαία είναι η πολιτική που τα επιβάλλει και τέτοια πρέπει να είναι και η αντιμετώπισή τους, για να είναι αποτελεσματική.

Από αυτές τις εκλογές ο λαός με την πείρα που αναμφισβήτητα έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, θα πρέπει να βγει όσο γίνεται πιο ενισχυμένος, για να μπορεί από καλύτερες θέσεις ν’ αντιμετωπίσει την συνεχιζόμενη βάρβαρη αντιλαϊκή λαίλαπα. Και για να το πετύχει αυτό, ένας τρόπος υπάρχει: ΚΚΕ ισχυρό παντού, σε όλες τις κάλπες.

Είναι ο ίδιος ο λαός που πρέπει να καταψηφίσει την κυβέρνηση, γιατί σκοπός της είναι να συνεχίσει την ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή και επικίνδυνη πολιτική. Έχει αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις απέναντι στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, τη Γερμανία, απέναντι στο εγχώριο και ευρωπαϊκό κατεστημένο".

 "Θέλουμε μια Δημοτική Αρχή που θα έχει στο επίκεντρο τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα"

 Συνεχίζοντας ο Χρήστος Γιάνναρος αναφέρθηκε στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές τονίζοντας οτι ο λαός θα πρέπει να καταψηφίσει όλους αυτούς που η πολιτική τους έχει δοκιμαστεί τα προηγούμενα χρόνια και να ενισχύσει με την ψήφο του το ΚΚΕ.

Όπως σημείωσε "Μπροστά στις επερχόμενες Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές βλέπουμε συνεχώς να ξεφυτρώνουν υποψηφιότητες από διάφορες σωτήρες του Δήμου μας που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η θέση του Δημάρχου ή του Αντιδημάρχου. Άνθρωποι που όλοι τους, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να εφαρμοστεί και στην περιοχή μας αυτή η αντιλαϊκή πολιτική. Όλων αυτών η πολιτική έχει δοκιμαστεί. Και σαν βουλευτές και σαν αντινομάρχες και αντιδήμαρχοι υπηρέτησαν την πολιτική που μας έχει οδηγήσει σήμερα σε αυτή τη κατάσταση. Λένε ψέματα όταν λένε ότι μπορούμε να δούμε μόνο το δήμο μας χωρίς όμως να «ανακατευθούμε» με τη γενικότερο πολιτική που έχει αντίκτυπο σε κάθε λαϊκό νοικοκυριό.

Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση θέλουμε μια εντελώς διαφορετική λειτουργία της Τοπικής Διοίκησης. Μιας Δημοτικής Αρχής που θα έχει στο επίκεντρο των παρεμβάσεων και της συνολικής της προσπάθειας τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα, τα εμπόδια που βάζει αυτό το άδικο σύστημα στα όνειρα της νέας γενιάς: Την ανεργία, τη φτώχεια, τους μισθούς πείνας, τη φοροληστεία των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων, των μικρομεσαίων αγροτών».

 Ανανεωμένο ψηφοδέλτιο

Ολοκληρώνοντας ο Χρήστος Γιάνναρος παρουσίασε μέρος των υποψηφίων που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πύργου τονίζοντας οτι είναι ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης με νέους ανθρώπους που αγαπάνε και θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο τους.

Οι πρώτοι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση είναι: (αλφαβητικά)

Αθανάσουλας Χρήστος: Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου από το 2014, Υπεύθυνος στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου, Οικονομολόγος, Δικαστικός Υπάλληλος.

Αναστασίου Στέλλα: Εκπαιδευτικός Γαλλικής Φιλολογίας, Συνδικαλίστρια στην ΕΛΜΕ Ηλείας.

Βαγγελάτου Άβα: Δημοτική Σύμβουλος Πύργου από το 2016, Υπεύθυνη στο Λαϊκό Φροντιστήριο Πύργου, Εκπαιδευτικός Αγγλικής Φιλολογίας, Συνδικαλίστρια στην ΕΛΜΕ Ηλείας.

Γκογκάκη Βάσω: Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Διαμαντόπουλος Σάκης: Εκπαιδευτικός Γυμναστής, Προπονητής Καλαθοσφαίρισης.

Ζαριφόπουλος Νίκος: Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών, Μέλος Επιτροπής Ειρήνης Ν. Ηλείας.

Καραμάνης Νίκος: Ιδιωτικός Υπάλληλος, Πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας, Μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πύργου.

Καραμπέτσος Θανάσης: Τραπεζοϋπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου από το 2011 έως το 2014

Λάμπρος Θοδωρής: Δημοσιογράφος.

Τζίμη-Παρασκευάκου Μαρία: Υπάλληλος Π.Ε. Ηλείας

πηγή iliaoikonomia

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.