ilia24.gr
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 11:47

Πύργος: Ένα μεγάλο «ΟΧΙ» στους πλειστηριασμούς-Φωτό

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Πύργου της Πανηλειακής Επιτροπής κατά των πλειστηριασμών

Η Πανηλειακή Συντονιστική Επιτροπή κατά των Πλειστηριασμών πραγματοποίησε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πύργου εκδήλωση για τους πλειστηριασμούς και αποφασίστηκε η δυναμική με κάθε μέσο αποτροπή τόσο της διεξαγωγής τους όσο και πολύ περισσότερο των εξώσεων όπου θα διεξαχθούν μάχες!!!

Το προεδρείο της Συνέλευσης αποτελείτο από τον πρώην Βουλευτή Θανάση Πετράκο, την Συμβολαιογράφο της Αμαλιάδας Αγγελική Γάσπαρη, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πύργου Γιάννη Βένδρα και τον γιατρό Λεωνίδα Παπαδόπουλο, που ήρθε από την Αθήνα ειδικά για τον σκοπό της Συνέλευσης!!

 

Τι ειπώθηκε από τους ομιλητές:

Από το προεδρείο της Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, ο γιατρός που ήρθε από την κεντρική Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος στην Αθήνα Λεωνίδας Παπαδόπουλος, στην τοποθέτησή του για τις επερχόμενες κινητοποιήσεις ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς είπε ανάμεσα σε άλλα και τα εξής: 

Όλες οι οργανωμένες μορφές δράσης να πάρουν θέση, καθώς επίσης και τα Δημοτικά Συμβούλια των διαφόρων πόλεων. Δεν αρκεί να εγκριθεί ένα απλό Ψήφισμα, αλλά να καθοριστεί συγκεκριμένη μορφή δράσης!

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε το μέλος της 17μελούς Πανηλειακής Συντονιστικής Επιτροπής Γιάννης Καραμάνης, ο οποίος είχε καλέσει να παραστούν στη Συνέλευση 4 Δήμαρχοι της Ηλείας... Ο μόνος που ήρθε, είπε, ήταν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ("Όραμα Δημιουργίας) Γιάννης Αργυρόπουλος και κανένας άλλος!!


Από τις πολιτικές δυνάμεις (εκτός της ΛΑΕ) ήρθε μόνο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μπράβο της επεσήμανε το στέλεχος της Συντονιστικής.
Στη συνέχεια ο ομιλητής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε ότι ξεπουλά τα πάντα και σήμερα έρχονται να μας πάρουν και τα σπίτια!!

Ο Γιάννης Καραμάνης κατέληξε επισημαίνοντας ότι απαιτείται συμπόρευση όλων και να αγωνιστούμε με πάθος γιατί οι πλειστηριασμοί είναι σφαίρες στην καρδιά του λαού, αλλά και της ίδιας της πατρίδας μας!!
Ακολούθως μίλησε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας Λάζαρος Ασμής, ο οποίος πρότεινε να υπάρξει οργανωμένος συντονισμός για τις κινητοποιήσεις!!

Σ' αυτό το σημείο παρενέβη το στέλεχος της Συντονιστικής από το προεδρείο Συμβολαιογράφος της Αμαλιάδας Αγγελική Γάσπαρη, η οποία πρότεινε όπως στη συνέλευση των Συμβολαιογράφων που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου στην Πάτρα, να είμαστε όλοι εκεί!!

 

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο το στέλεχος της Συντονιστικής Γιώργος Φούντας, που τόνισε με έμφαση ότι η τρομερή πραγματικότητα θα βγάλει τον κόσμο στους δρόμους!! Εδώ επεσήμανε θα γίνει ό,τι έγινε και στην Ισπανία, όπου από τον ξεσηκωμό αποτράπηκαν πολλές εξώσεις κατοικιών!!
Και ο δυναμικός ομιλητής κατέληξε λέγοντας ότι το ίδιο θα γίνει κι εδώ τόσο για το καλό του λαού, όσο και για το καλό της πατρίδας!!

 

Επίσης μίλησαν διάφοροι πολίτες με τελευταίο ομιλητή το στέλεχος της Συντονιστικής Ανδρέα Κλαυδιανό, κτηνίατρος στη Γαστούνη, ο οποίος με δυναμικό τρόπο περιέγραψε την υφιστάμενη κατάσταση επισημαίνοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:
Όλα όσα γίνονται σε βάρος του λαού και της χώρας αποτελούν μέρος Σχεδίου και το Σχέδιο αυτό είναι ο διαμελισμός της Ελλάδας από τον άξονα της παγκοσμιοποίησης, που είναι η Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη!! 
Ο ομιλητής κατέληξε λέγοντας με έμφαση ότι η Αντίσταση στους πλειστηριασμούς είναι πάνω απ' όλα πατριωτικό καθήκον!!

Τέλος να αναφέρουμε ότι για τις 21 του Φλεβάρη 2018 ετοιμάζονται μεγάλες ακτιβιστικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!!

 

ΠΗΓΗ: ΑΝΚ – ilia24.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.